Stella Mwangi
Stella Mwangi

– Jeg kan også ha en dårlig dag

Men solstrålen Stella Mwangi avslører at hun smiler da også.

I kveld synger Stella Mwangi (24) på TV2-programmet «Allsang på grensen». Hun skal fremføre Bob Marley-låta «Buffalo Soldier» i tillegg til sin egen «Haba Haba».

Selv om sistnevnte ikke sørget for Grand Prix-suksess, er Stella fortsatt veldig glad i sangen sin.

– Ja, så klart. Alle sangene mine er jo barna mine, og «Haba haba» er jo den sangen som har åpnet alle dørene jeg har banket på i alle disse årene, så jeg kan ikke bli lei den, forsikrer hun.

Kan også ha en dårlig dag

Da «God Kveld Norge» møter Stella i Halden er hun sitt sedvanlige sprudlende seg. Har hun aldri en dårlig dag?

– Å jo da! Men jeg er bare flink til å riste det av meg, sier hun.

Hun innrømmer også at det er vanskelig å se det på henne, når hun er sint.

– Mine korister pleier ikke å skjønne det når jeg er irritert eller sinna. Det har jeg etter min far og mine besteforeldre, når de er sinna så smiler de uansett. Man skjønner egentlig aldri når de kjefter, ler hun.

– Jeg er lik, jeg smiler selv om jeg er sint, sier hun.

Travle Stella

Siden Grand Prix har Stella gitt ut nytt album og en singel, «Lookie lookie» som hun også har spilt inn video til. Fremover skal hun spille inn enda flere videoer, slippe flere enda singler og fortsette å turnere.

— Det blir en travel sommer, medgir hun.

I tillegg til musikken er Stella også travelt opptatt med å ta lappen.

– Jeg har vært ute på motorveien og det var kjempeskummelt. Det er viktig å ha en tålmodig lærer, sier Stella, som håper å ha sertifikat før hun fyller år i september. Da har hun planen klar.

– Jeg ønsker meg en SUV og jeg gleder meg til å kjøre veeeldig sakte rundt i Oslo og høre på hiphop-låter med mye bass, ler hun.