sterri
sterri

– Vi er helt avhengig av talentene som finnes der ute

Tom Sterri om den nye auditionrunden til «Hotel Cæsar».

Tom Sterri og Marte Sæteren besøkte onsdag kveld «Sommertid» i forbindelse med den nye auditionrunden til «Hotel Cæsar».

Les også: Nå kan du bli «Cæsar»-stjerne

Jakter på nye skuespillere

Tom Sterri forklarte at «Hotel Cæsar» er på jakt etter to nye ungdomsskuespillere til å spille Sol og Måne, og at hvem som helst kan få rollene.

– Vi er på jakt etter unge mennesker, dyktige mennesker og folk som kan være Sol eller Måne. Det er litt spesielle navn kanskje, men dette er altså barnebarna til Juni Anker-Hansen. De har bodd i Goa i India en stund, og nå vil de hjem til Norge.

Se video øverst i saken!

Les svarene fra nettreffet med Tom Sterri her!

Martes auditiontips

Skuespillerne «Hotel Cæsar» søker skal helst være i slutten av tenårene. For å delta i auditionkonkurransen måtte man filme sin egen auditionvideo, og laste den opp på tv2.no. (Fristen gikk ut 15. juli.)

Marte har følgende tips til alle som vil prøve seg:

– Jeg tenker først og fremst å ha det gøy på audition, og man må huske på at Tom og de andre som sitter der ønsker at man skal være på sitt beste.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Avhengig av talentene

Tom Sterri tror mange kvier seg for å melde seg på, men forsikrer håpefulle om at en audition ikke er så skummelt som det kanskje virker.

– Man tror at de som sitter «på den andre siden av bordet» har all makt, men vi som faktisk sitter på den siden er helt avhengig av de talentene som finnes der ute. For finnes de ikke, så kan vi ikke lage det vi har lyst til å lage.

Her kan du diskutere «Hotel Cæsar».

Les mer om «Sommertid» her.