PAR: Superparet Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig strålte sammen på den røde løperen på Elles motefest i Frognerparken onsdag. (Foto: Roger Fosaas, © ps)
PAR: Superparet Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig strålte sammen på den røde løperen på Elles motefest i Frognerparken onsdag. (Foto: Roger Fosaas, © ps)

Dette er Marion Ravns drømmegave fra kjæresten

– Jeg har hintet til ham lenge.

Superparet Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig strålte sammen på den røde løperen på Elles motefest i Frognerparken onsdag.

Artist og Idol-dommer Marion avslørte ovenfor «God Kveld Norge» at hun har hintet til kjæresten Andreas om en spesiell drømmegave.

Les også: Marion Ravn har blitt samboer

Det et nemlig noe helt spesielt som har stått øverst på ønskelisten til Marion Ravn i lang tid.

Nei, det er ikke en forlovelsesring det er snakk om, for det avslører superparet at de ikke er klare for ennå.

– Jeg ønsker meg veldig et par med Christian Louboutin-sko. Det hadde vært en stor drøm, sier hun til «God Kveld Norge» og gløtter bort på sin kjære med et lurt blikk.

Artisten har siklet på dette spesielle skoparet i lang tid, og har til og med postet et bilde av skoene på sin Facebookside.

– Hun har tagget meg i dette bildet, så jeg får kanskje snart ta hintet, smiler Andreas Ygre Wiig.

– Framtida blir fin

Paret har vært sammen siden 2006. Som aktiv snowboardproff og travel artist er paret mye borte fra hverandre, men om sommeren får de mer tid sammen.

– Nå får vi endelig litt mer tid sammen, sier Wiig.

– Og hva med framtida?

– Framtida blir fin. Vi tar det som det kommer! Sier Marion, som ikke vil svare direkte på om paret har planer om å stifte familie i framtida.