Hulk (Foto: Paulo Duarte/Ap)
Hulk (Foto: Paulo Duarte/Ap)

Her er onsdagens Premier League-rykter

Manchester City med et siste bud på Alexis Sanchez og hard kamp om Cardiffs Jay Bothroyd. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
The Gunners prøver å sikre seg underskriften til West Bromwich sin spiss Peter Odemwingie. Det hevdes at Arsene Wenger har tatt offisiell kontakt. Nigerianeren har ett år igjen på sin kontrakt, men Roy Hodgson prøver å få spissen til å sette penn til papir på en ny kontrakt.

Arsenal følger også med på utviklingen rundt Birminghams forsvarsspiller Scott Dann, som er svært ønsket av Stoke.

Roma sin fotballdirektør Walter Sabatina er i London og skal blant annet i forhandlinger om å få Gaël Clichy fra fotballøyen til den italienske hovedstaden.

Aston Villa:
Alex McLeish prøver å innynde seg hos den skeptiske Villa fansen ved å prøve å få Nigel Reo-Coker tilbake.

Skotten har også sagt at hans tidligere elev i Birmingham, Scott Dann vil bli for dyr for Villa.

Les også: McLeish: – Gi meg en sjanse

Blackburn:
Roma er interessert i å sende Mirko Vucinic til England. Blackburn er en av favorittene til å signere spissen fra Montenegro, men får hard kamp av Tottenham.

Valencias kantspiller, Vicente, ønsker seg til England. Rovers er blant klubbene som blir linket til den spanske eleganten.

Siste nytt om overgangen til Christopher Samba er at spilleren selv har uttalt at han vil til The Gunners.

Ellers så er den 18 år gamle østerrikeren Tony Vastic så å si klar for Bayern München. Ifølge spillerens far er det bare formaliteter igjen før overgangen er klar.

Bolton:
Bolton manager Owen Coyle nekter fortsatt å gå ned i pris for den tidligere Lyn-spilleren Ali Al-Habsi.

The Trotters håper også på å få Daniel Sturridge tilbake på et lån for sesongen fra Chelsea.

Chelsea:
Det meste i Chelsea har den siste dagen dreid seg rundt den mulige nye manageren Andre Villas-Boas. Engelske medier mener det er så og si klart at portugiseren tar over, og ryktene går allerede på at Radamel Falcao og Joao Moutinho kan følge sjefen sin fra Porto til Stamford Bridge.

Den brasilianske stjernen Neymar skal også stå høyt på London klubben sin ønskeliste.

Neymar (Foto: KIERAN DOHERTY/Reuters)
Neymar (Foto: KIERAN DOHERTY/Reuters)

Daniel Sturridge er ønsket av både Bolton og Newcastle, begge lag virker å ønske den engelske U 21 spilleren på lån.

Didier Drogba sine dager i Chelsea kan virke talte. Det ryktes om at Tottenham, Galatasaray, Malaga og AC Milan leder an i jakten på ivorianeren. Chelsea skal visstnok ikke være særlig lysten på å sende Drogba til en Premier League rival.

Les også: Villas-Boas sa opp som trener i Porto
Les også: Dette visste du ikke om «mini-Mourinho»

Everton:
Everton skal være med i kampen om å signere Cardiff sin 28 år gamle spiss Jay Bothroyd. Engelskmannen er jaktet av mange klubber og Everton skal få tøff kamp fra Newcastle og Sunderland.

TATT UT PÅ LANDSLAGET: Cardiffs Jay Bothroyd. (Foto: Anna Gowthorpe/Pa Photos)
TATT UT PÅ LANDSLAGET: Cardiffs Jay Bothroyd. (Foto: Anna Gowthorpe/Pa Photos)

Ellers handler det mye spillere som er på vei vekk fra klubben. Joseph Yobo har sagt at han ønsker et permanent bytte til Fenerbahce og Marouane Fellaini har uttalt at han ønsker å spille Champions League fotball neste år.

Fulham:
Den kontraktsløse Mahamadou Diarra skal være lysten på spill i England. Fulham seiler opp, sammen med Stoke, som favoritter til å sikre seg den tidligere Real Madrid-stjernen.

Les også: Jol: – Fulham er ikke et springbrett

Liverpool:
Kenny Dalglish prøver å sikre seg kontrakten til den 23 år gamle spissen Nolan Roux. Franskmannen skal visstnok være på vei til Liverpool for å forhandle om sin personlige kontrakt.

Den nye manageren til Aston Villa, Alex McLeish, håper å kunne beholde Stuart Downing i Villa. Midtbanespilleren er svært ønsket av Liverpool.

Colombianske Cristian Zapata har tidligere blitt linket til Liverpool, nå ser det ut som at det kan bli vanskeligere å få forsvarspilleren til Merseyside. Agenten hans hevder det vil være vel så bra å bli i Udinese.

Det ser også ut som at Sunderland kan snyte Liverpool for Connor Wickham. Ipswich-spilleren ønsker selv å dra til Liverpool, men Steve Bruce har lagt inn et veldig høyt bud.

Manchester City:
Pengesterke City vil veldig gjerne sikre seg den meget ettertraktede kantspilleren Alexis Sanches og skal ha kommet med et siste bud på Udinese-spilleren

City er blant klubbene som ønsker å tilegne seg tjenestene til brasilianeren Hulk fra Porto. Den kraftfulle midtbanespilleren har uttalt at han ville ikke ha noe imot å spille i England.

Carlos Tevez sin agent har også fortalt at argentineren er klar til å forplikte seg til Manchester klubben.

Les også: – Manchester City med et siste bud på Sanchez

Manchester United:
Alex Ferguson skal ha prøvd å sikre seg underskriften til lovende unge spilleren Raphael Varane. 18 åringen som nå spiller for Lens er høyt ettertraktet men den franske klubben har visstnok sagt nei til tilbud både fra Manchester United og Real Madrid.

Aston Villa manager Alex McLeish har uttalt at det nå virker helt klart at Ashley Young forlater Villa Park til fordel for Old Trafford.

Newcastle:
Daniel Sturridge kan være på vei til nord-øst England, det dreier seg om et lån for sesongen.

Valencias elegante kantspiller Vicente er uten kontrakt og ønsker seg til England. Newcastle skal sammen med Blackburn være de heteste kandidatene.

Alan Pardew prøver også å overbevise Jose Enrique om å bli på St. James Park. Spanjolen er svært ønsket av Liverpool.

Norwich:
Ritchie De Laet skal så å si være klar for Norwich. Manchester United spilleren skal være klar for et lån som skal vare ut sesongen.

Norwich skal også være veldig lysten på Huddersfield spilleren Anthony Pilkington, men Huddersfield manager Lee Clark sier det ikke har vært noen kontakt.

Les også: Her er alle overgangene i England

QPR:
Manager Neil Warnock er svært interessert i å hente den snart kontraktsløse Cardiff-spissen Jay Bothroyd til QPR. Det blir allikevel ikke enkelt, ettersom at Everton, Newcastle og Sunderland også skal følge den 28 år gamle engelske spissen.

Adel Taarabt kan være på vei vekk fra Loftus Road. Midtbanespilleren sier han er fornøyd med å bli hvor han er, men at både Arsenal og Chelsea skal være interesserte i hans underskrift.

Adel Taarabt (Foto: Anna Gowthorpe/Pa Photos)
Adel Taarabt (Foto: Anna Gowthorpe/Pa Photos)

Stoke:
Manager Tony Pulis skal ha lagt inn et høyt bud på Birmingham sin forsvarsspiller Scott Dann. Budet skal ha vært så høyt at den tidligere Birmingham-manageren, nå Aston Villa-manager, Alex McLeish har gitt opp å hente sin gamle elev. Arsenal følger med på utviklen og skal også ha lyst til å sikre seg forsvarsspilleren.

Mahamadou Diarra er kontraktsløs og ønsker seg til England, Stoke skal sammen med Fulham de som er mest sannsynlige til å sikre seg kontrakten til midtbanespilleren.

Sunderland:
Svensken Sebastian Larsson er så å si klar for Sunderland, alt som gjenstår er å bli enig om hvor lang kontrakten til spissen skal være.

Sunderland har også lagt inn et høyt bud på den ettertraktede engelske unggutten Connor Wickham. Steve Bruce skal ha gjort tenåringen fra Ipswich til han første prioritet og dermed sørge for at han velger Sunderland til fordel for Liverpool.

Swansea:
Swansea prøver å sikre seg den polske keeperen Grzegorz Sandomierski fra hans polske klubb Jagiellonia.

Brendan Rodgers vil også forsøke å få den kontraktsløse vingen Vicente til klubben.

Tottenham:
Tottenham blir linket til flere spisser. Didier Drogba skal være høyt på listen, men det spørs om Chelsea velger å la den kraftfulle spissen gå til en av rivalene sine. Spurs skal også være interessert Mirko Vucinic fra Roma og Pablo Osvaldo, som har U 21 kamper for Italia, fra Espanyol.

Det blir også meldt i engelske medier at brasilianske Hulk kan være på vei til England. Spurs blir sammen med Manchester City nevnt som de største beilerne.

Jermaine Jenas kan på sin side være på vei bort fra London klubben. Den tidligere Newcastle-spilleren har aldri funnet seg til rette på White Hart Lane og kan være på vei til tyrkiske Fenerbahce.

Hold deg oppdatert i TV 2 Sportens overgangssenter.

West Bromwich Albion:
Roy Hodgson sitt lag har gjort det veldig klart at spissen Peter Odemwingie ikke er til salgs. Spissen har i disse dager kontraktsforhandlinger med West Bromwich. Nigerianeren skal være veldig ettertrakted, blant annet er både Arsenal og Chelsea svært interessert i å sikre seg hans kvaliteter.

Wigan:
Ali Al-Habsi har lyst til å bli i Wigan som han har vært på utlån til den siste sesongen. Wigan skal ha veldig lyst til å gjøre den tidligere Lyn-spilleren til en permanent del av deres lag, men synes prisen Bolton vil ha er for høy.

Wolverhampton Wanderers:
Wolves har sikret seg underskriften til Jamie O'Hara fra Tottenham. 24 åringen var på utlån i forrige sesong og skal ha blitt kjøpt for rundt 45 millioner kroner.