KJÆRESTE: Nå avslører Henriette Lien at hun har funnet lykken med en ny mann.  (Foto: Stella)
KJÆRESTE: Nå avslører Henriette Lien at hun har funnet lykken med en ny mann. (Foto: Stella)

Henriette Lien avslører hemmelig kjæreste

– Jeg er lykkelig nå. Veldig!

TV-fjes Henriette Lien forteller i bladet Tara at kjærlighet ikke har vært en prioritet i livet hennes, men nå avslører hun i kvinnemagasinet at hun har funnet lykken med en ny mann.

Like barn leker best

– Først nå har jeg oppdaget at like barn leker best. Før falt jeg for forskjellene. Da blir det spenninger som ikke er gode. Det er mange ting i livet man gjerne skulle lært litt før man ble 40, sier Lien til Tara.

Les også:Henriette Lien blir radiostjerne

Det populære TV-fjeset – og nå radiostemmen – har to barn med to forskjellige menn, Casper (10) og Selma (3).

– Nå som jeg har møtt en som ser hele meg, forstår jeg at man faktisk kan møtes på alt. Jeg er lykkelig nå. Veldig, avslører Lien.

Lien har tidligere vært svært hemmelighetsfull om forholdet, som «God Kveld Norge» har kjent til en god stund, og har ikke villet kommentere det.

Føler seg privilegert

Til tross for at hun er svært tilbakeholden på detaljene rundt forholdet også i profilintervjuet kommer det tydelig fram at hun endelig er lykkelig med ny flamme i livet.

– Noen ganger får jeg sånne rush i magen over hvor heldig og privilegert jeg er – livet mitt, barna mine, kjæresten min.

Henriette Lien er mest kjent fra rollen som «Ninni» i Hotel Cæsar, men nå er hun aktuell som programleder i «Morgen klubben» på Radio Norge sammen med Geir Schau og Øyvind Loven.