PÅ NORGE BESØK: United legenden Giggs er nysgjerrig på Moa.  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
PÅ NORGE BESØK: United legenden Giggs er nysgjerrig på Moa. (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Natasha Giggs– Jeg har vært feig og har dårlig samvittighet

Natasha Giggs snakker ut om det 8 år lange forholdet til svogeren Ryan Giggs.

Ryan Giggs svigerinne, Natasha Giggs, snakker endelig ut om sitt skandaløse forhold til svogeren.

Ifølge dailymail.co.uk er Natasha knust etter at forholdet mellom henne og ektemannens bror ble avslørt.

Føler seg skyldig

– Det begynner å synke inn nå, sier hun til Closer magazine denne uken.

Natasha flyktet til Mallorca sammen med de to sønnene hun har med Rhodri Giggs etter at nyheten om utroskapen nådde britiske aviser.

Hun kom tilbake denne uken, og forteller at livet hennes har vært et mareritt siden avsløringen.

Søvnløs og redd

– Jeg har ikke vært i stand til å sove siden jeg kom tilbake fra ferie. Familien min blir hundset av pressen, til og med bilene i foreldrene mine sin gate har blitt vandalisert og jeg er livredd for at enda mer skal skje, sier Natasha til magasinet.

Les også: Her er utroskandalene som ryster idrettverdenen.

Forholdet mellom Natasha og Rhodri, som hun har to barn sammen med, er over, og den mørke skjønnheten vet at hun bare har seg selv å takke.

Synd på barna

– Ekteskapet mitt er over og barna mine vil ikke lenger ha faren sin rundt seg hele tiden, noe som er grusomt for dem, sier en angrende Natasha.

I hele åtte år hadde Natasha Giggs og Ryan Giggs et lidenskapelig kjærlighetsforhold bak ryggen på ektefellene sine. Natasha ble sågar gravid med Ryans barn, og aborterte barnet kun to uker før hun sto brud og giftet seg med broren i fjor sommer.

Les også: Ryan Giggs svigerinne: - Ryan gjorde meg gravid.

– Jeg har vært feig og føler meg veldig skyldig. Mine handlinger har ødelagt familien min. Det fins ingen unnskyldninger, det jeg gjorde var galt, og jeg ser ikke på meg selv som et offer, understreker hun i intervjuet.

Møttes på nattklubb

Natasha og Ryan møttes for første gang på en nattklubb i Manchester. Fotballspillerens forlovede Stacey, som han i dag er gift med, var på den tiden gravid og holdt seg hjemme fra festen.

Ryan Giggs og kona Stacey. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
Ryan Giggs og kona Stacey. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

Denne muligheten utnyttet Ryan, og til tross for at broren Rhodri innledet et forhold til Natasha kun to måneder senere lot ikke Ryan dette stoppe ham.

Ett år etter at Rhodri og Natasha ble sammen gjenopptok Ryan nemlig forholdet til henne, og paret møttes på hotellrom og i ledige boliger Natasha hadde tilgang til via sin jobb som eiendomsmegler.

Spennende

Da Natasha og Rhodri hadde vært kjærester i 18 måneder flyttet de sammen, men Natasha var fortsatt bergtatt av Ryan, og sier at forholdet med svogeren var en flukt fra sin ellers kjedelige hverdag.

– Forholdet fortsatte fordi jeg kjedet meg hjemme og dette var spennende. Hjemme var hverdagen preget av matlaging, vasking og stryking, sier Natasha.

Trodde hun hadde ham for seg selv

Hun syns derfor det var ekstra tilfredsstillende å boltre seg med den kjente fotballspilleren, som var omsvermet av kvinner.

– Det var mange som ville være sammen med ham, og det å ha ham for meg selv var veldig spennende. Jeg droppet alt annet for å være sammen med ham, mens for ham handlet det bare om sex, legger hun til, og innrømmer at hun etter hvert ble svært god til å lyve.

Det var etter at historien om Ryans forhold til Imogen Thomas ble kjent i pressen at Natasha bestemte seg for å fortelle at også hun hadde hatt en affære med Ryan.

– Jeg trodde på Ryan da han sa at ryktene om Imogen var falske, og jeg følte meg utrolig dum da jeg innså at jeg ikke var den eneste kvinnen han hadde et forhold til.

Selvopptatt og egoistisk

Nå håper hun at Ryans kone Stacey går fra ham.

Les også: Derfor tilgir de sine utro ektemenn.

– Jeg blir veldig overrasket hvis forholdet overlever dette. Blir Stacey hos ham er det det samme som å si at hun syns slik oppførsel er ok. Jeg vet ikke om han elsker henne. Jeg tror ikke han elsker noen så høyt som han elsker seg selv, avslutter hun.