dingser (Foto: Lyd&Bilde/Produsentene)
dingser (Foto: Lyd&Bilde/Produsentene)

Det er disse duppedittene du trenger til ferien

Perfekt underholdning uansett om du skal ut på reise eller ligge på stranden.

Late dager kan by på ymse utfordringer. Lyd&Bilde har funnet fram til de beste «gadgetene» til ferien.

Enten du skal grille i parken eller slikke sol på stranda er musikk alltid kjærkomment. Ion Block Rocker lar deg spille musikk fra ipoden din i et volum som virkelig høres.

Dokkingstasjonen er laget i robust materiale for å tåle en støyt. Anlegget er mono, og en 8-tommers bass og en 1-tommes diskant er plassert i et kompakt kabinett for å gi hørbar lyd. Batteriet tar seks timer å lade, til gjengjeld kan du da spille musikk i hele 12 timer etterpå.

Pris: 2500 kr, kjøpes på www.ionaudio.com.

dings_Ion_Blockrocker
dings_Ion_Blockrocker


Les også: Alle våre tester i Testbasen

Ipodlyd for hagen

Jensen Partypal lar deg ta med musikken din ut i hagen via trådløse høytalere. Ipoden står igjen i dokkingen, og høytalerne kan du ta med inntil 20 meter unna. Høytalerne lades i dokkingen, og har da en spilletid på fire timer før de må lades på ny.

Pris: ca 1200 kr, kjøpes på www.jensenscandinavia.com.

Les om enda flere dingser på Lyd&Bildes nettsider.

Luftig leketøy

Parkliv kan være behagelig, og kjedelig. Er du blant de som får noia av for lite å gjøre, test ut et leketøy alla dette. AR. Drone er et quadrikopter som styres via en app.

Innebygd kamera i dronen gjør det mulig å ”spionere”, du kan gjøre kunstner i luften, eller konkurranse fly med venner som også har et helikopter som dette.

Kr 2385, kjøpes på www.pixmania.com.

dings_USB-kjøleskap
dings_USB-kjøleskap

USB-kjøling

Må du jobbe inne i sommervarmen? Fortvil ikke, kald drikke kan du få likevel! The Cooler er et hendig minikjøleskap, akkurat stort nok for en boks øl eller brus.

Det får strøm fra USB-porten på datamaskinen din, dermed kan du altså ha kjøleskapet innen rekkevidde når du svetter foran datamaskinen en varm sommerdag. Drikker du øl er det dog kanskje greit å holde seg unna jobb.

Pris: 200 kr, kjøpes på www.satzuma.com.

Les også: Dette er de beste treningsappene

dings_be_a_headcase_iphone_4_case_integrated_can_and_bottle_opener_1
dings_be_a_headcase_iphone_4_case_integrated_can_and_bottle_opener_1

Parkens helt

Få ting funker bedre som sjekketriks i parken enn å kunne hjelpe andre med å åpne ølflaskene deres. Nå finnes det håp også for de som ikke kan åpne flasker med hjelp av lighter eller snusboks.

Med iPhonehylsen kan du bruke mobilen din som flaskeåpner, uten å risikere ripete og ødelagt telefon. iPhonehylsen har nemlig en innebygget flaskeåpner i rustfritt stål.

Synes du enkel flaskeåpning er kjedelig kan du installere en app som teller antall åpnede flasker, eller som spiller av en sang når en flaske åpnes.

Pris: 200 kr, kjøpes på www.Beaheadcase.com.

Les også: Dette frykter vi mest i ferien

dings_Amazon-Kindle-and-books-
  (Foto: Amazon)
dings_Amazon-Kindle-and-books- (Foto: Amazon)

Elektronikk til lesehestene

Ferietid er lesetid. Synes du tradisjonelle bøker blir noe tungt å bære med seg til hytta eller båten, hvorfor ikke bruke anledningen til å kaste deg på eboktrenden? For de som foretrekker å lese engelskspråklige bøker kan Amazon Kindle være et bra alternativ. Denne ebokleseren er basert på såkalt elektronisk blekk, dermed fungerer den godt selv om sola skinner rett på den.

Pris: Fra $ 139 pluss skatter og avgifter, kjøpes på Amazon.

Les om enda flere dingser på Lyd&Bildes nettsider.

Kamerastativ for utebruk

Telttur, festival eller fisketur? Noen ganger trenger du et kamerastativ som kan stå på annet enn gulv og flat mark. Gorillapod er et lite kamerastativ som kan bøyes, vris og klemmes rundt andre gjenstander. Dermed kan du plassere kameraet ditt akkurat der du måtte befinne deg.

Pris: Ca 350 kr, kjøpes på Focusnordic.

Les også: Passet var defekt - Thor måtte bli igjen på flyplassen

dings_GorillapodSLR
dings_GorillapodSLR

Skattejakt for store

Skattejakt er ikke bare for barn og Kaptein Sabeltann. Med applikasjonen Geocoaching kan du bruke GPS-teknologi til å få en skattejaktopplevelse av de sjeldne.

Geocaching er kalt skattejakt for nerder, og er et populært fenomen mange steder i verden.

Konseptet er slik: cacher er ulike objekter andre har gjemt, ved hjelp av applikasjonen og GPS kan du se hvilke gjenstander, eller skatter, som er i nærheten av deg. Du loggfører at du har funnet gjenstanden, og legger den tilbake slik at andre også kan jakte på den.

Pris: 55 kr, kjøpes på Apple.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter