Broomspillet
Broomspillet

Her kan du vinne Playstation 3

Broom-spillet er populært - og nå kan du sikre deg flotte premier!

Trollstigen Grand Prix har blitt en hit blant mange bil- og spillentusiaster. De raskeste har kommet seg opp den kjente fjellveien på under ett minutt.

Det er mulig å velge mellom å kjøre en Koenigsegg og en buss. Skal du sette banerekord anbefaler vi at du ser bort ifra bussen...

Her har du altså mulighet til å ratte en av verdens råeste biler opp (eller ned) en av verdens råeste veistrekninger.

Landskapet er modellert etter satelittbilder, så det er naturtro omgivelser hele veien, for de som har tid til å nyte utsikten i jakten på bestetiden.

Klikk her for å komme til spillet!

Spillet er naturligvis gratis og du trenger ikke å registrere deg for å prøve. Men hvis du vil være med i trekningen av hovedpremien eller en av de andre premiene vi skal gi bort, så må du registrere deg.

Hvis du er registrert og klarer løypa på under ett minutt og 10 sekunder er du med i trekningen av Playstation 3. Så det er bare å gi gass!

Slik ser Trollstigen ut fra et av utskikspunktene. På Broom-spillet
  har du hele veibanen for deg selv - og du kan sitte bak rattet i en Koenigsegg.
  (Foto: Roald, Berit/SCANPIX)
Slik ser Trollstigen ut fra et av utskikspunktene. På Broom-spillet har du hele veibanen for deg selv - og du kan sitte bak rattet i en Koenigsegg. (Foto: Roald, Berit/SCANPIX)

Du kan også utfordre vennene dine på Facebook - og se hvem som klarer den raskeste tiden.

Vi har et tips til de som er ute etter å sette bestetiden: Det kan være lurt å ligge litt sidelengs i svingene. Lykke til!

PRØV OGSÅ: Fjorårets Broom-spill som gikk som en farsott

Del med dine venner på Facebook