Johan van Summeren. (Foto: Michel Spingler/Ap)
Johan van Summeren. (Foto: Michel Spingler/Ap)

Hushovds hjelperytter forlenger med Garmin-Cervélo

Johan Van Summeren har forlenget kontrakten med Garmin-Cervélo.

Johan Van Summeren syklet inn til sin største seier så langt i karrieren da han vant Paris-Roubaix tidligere i år. Nå har Thor Hushovds lagkamerat forlenget kontrakten med Gamin-Cervélo.

Les også: Disse rytterne kjører årets Tour de France

Kontrakten binder han til Garmin-Cervélo ut 2014. Den høyreiste belgieren sier at det var en enkel avgjørelse å fortsette på laget.

– Jeg er veldig glad for at Jonathan Vaughters tilbød meg en ny kontrakt. For meg har dette vært en enkel avgjørelse fordi jeg har lyst til å fortsette i Garmin-Cervélo, uttaler Van Summeren i en pressemelding.

Garmin-Cervélo-sjef Vaughters sier at seieren i Paris-Roubaix var spesiell for laget og at han nå er meget fornøyd med at Van Summeren fortsetter ut 2014.

– Johan har alltid vært en av de beste syklistene i verden - en rytter som jobber utrettelig og oftest for andre, sier Vaughters.

Van Summeren kom til laget i 2010 og kjørte Tour de France samme år, da var laget under navnet Garmin-Transition. Med sine 197 centimerer er belgieren en av de høyeste rytterne i sykkelsirkuset. Han har flere ganger blitt hyllet som en av verdens beste hjelperyttere - som i 2007 da Cadel Evans lovpriste Van Summerens innsats i Tour de France og ville utrope han til årets lagkamerat.