Sturla Berg Johansen
Sturla Berg Johansen

Sturla Berg-Johansen slått ut av kyssesyken

Må avlyse alle kommende show.

Komiker Sturla Berg-Johansen skulle etter planen være aktuell med Sommerlatter 2011 på Latter ved Aker Brygge i Oslo.

Erstattes

Nå har imidlertid komikeren blitt slått ut av kyssesyken. I en pressemelding fra Latter mandag sier Sturla at han synes det er pinlig i hans alder å bli utslått av kyssesyke.

«Grunnet kyssesyke må dessverre Sturla Berg-Johansen trekke seg fra årets Sommerlatter og blir allerede fra og med i morgen erstattet av Åsleik Engmark. Sturla Berg-Johansen uttaler kort at han synes det er pussig at han først i en alder av 43 år fikk kyssesyken ... Utover det har han ingen kommentar. ", heter det i pressemeldingen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

åsleik_sumo
åsleik_sumo

Sturla skulle i utgangspunktet ha stått på scenen sammen med blant andre Tommy Steine, men må nå altså kaste inn håndkleet som følge av sykdom.

Les også: Sturla Berg-Johansen fryktet kreft

Ikke første gang

Det er ikke første gang Sturla har måttet avlyse grunnet sykdom. Under innspillingen av TV 2-programmet «Sporløs» måtte Sturla avbryte grunnet sykdom.

– Jeg fikk en alvorlig matforgiftning og streptokokker og ble lagt inn på sykehus. Det var faktisk på bursdagen min det, sa Sturla til «God kveld Norge».

Den gang var det programleder Øyvind Fjeldheim som erstattet Sturla.

Les mer: Derfor stoppet Sturla «Sporløs»-innspillingen

Nesten død – flere ganger

I et intervju med VG nylig, snakket en åpenhjertig Sturla ut om det store vendepunktet i livet. Det var nemlig ikke da han sto fram som homofil i eget show 2009.

– Det jeg synes er litt trist, er at det er filskiftet som er den store vendingen for folk. Mange år før det var jeg nesten død, flere ganger. Den største endringen i livet mitt er fra narkoman til klin edru i 11 år, ikke fra å ha sex med både gutter og jenter til å komme ut av skapet som homofil, sier han i et intervju med VG lørdag.

Les mer: – Jeg var nesten død – flere ganger