Henry scoret og ble utvist

Thierry Henry var i sentrum i MLS-oppgjøret mellom Portland og New York søndag. Franskmannen scoret ett mål, men ble også utvist.

Thierry Henry og Dane Richards (Foto: Mike Stobe/Afp)

I en begivenhetsrik kamp fikk Jan Gunnar Solli og New York med seg ett poeng etter at Dwayne De Rosario utlignet til 3-3 fra straffemerket fem minutter på overtid.

Henry markerte seg også under kampen. Han reduserte til 2-3 for gjestene etter 73 minutter. På overtid havnet han i krangel med Adam Moffat. De skværet opp, men etter å ha snakket med assistenten sin, viste dommeren likevel det røde kortet til Henry.

Austin Da Luz hadde gitt New York ledelsen 1-0 etter fem minutter, men Portland snudde kampen med tre scoringer i annen omgang. Henry reduserte for gjestene med sitt åttende mål for sesongen, og på overtid sørget De Rosario for poengdeling.

Solli spilte hele kampen for New York, som har spilt seks kamper uten tap i Major League Soccer (MLS).