ujah (Foto: TV 2)
ujah (Foto: TV 2)

Firemålsscorer Ujah blir ikke påvirket av spekulasjonene

Nigerianeren var overlykkelig over å score fire mål foran hjemmefansen.

Lillestrøm vant fortjent 4-2 hjemme mot Strømsgodset på Åråsen søndag, og nok en gang ble Anthony Ujah dagens mann for kanarifuglene.

LES OGSÅ: Ujah, Ujah, Ujah og Ujah

Den unge spissen vartet opp med fire scoringer, og tok med det over tronen som Tippeligaens toppscorer.

– Det føles fantastisk. Vi visste at vi trengte disse poengene før kampen, og jeg føler at jeg ikke har spilt veldig bra de siste to kampene, forteller Anthony Ujah til TV 2 Sporten etter kampen.

Nigerianeren scorte også fire mål i seriepremieren borte mot Stabæk, men denne gangen var det hjemmepublikumet som fikk være vitne til toppscorerens spissegenskaper.

– Det at jeg fikk score fire mål foran hjemmefansen gjør meg virkelig glad - jeg klarer nesten ikke å beskrive det, legger han til.

Se hele intervjuet med Anthony Ujah øverst i artikkelen!

Det har vært mye snakk om fremtiden til LSK-spissen. Danske Brøndby har de siste ukene vært i dialog med LSK om en overgang, men spissen nekter for at alle spekulasjonene har påvirket formen hans.

– Det er vrient å få de samme spørsmålene hver dag, men det er en del av hverdagen. Jeg føler ikke at det påvirker meg noe særlig, sier Ujah.

– Det er opp til klubben hva som skjer videre. Jeg fokuserer ikke på at jeg vil forlate klubben, og så lenge klubben ikke sier noe annet til meg, tenker jeg kun på den neste kampen for Lillestrøm, avslutter Tippeligaens toppscorer.

Sportslig leder Torgeir Bjarmann i Lillestrøm legger ikke skjul på at klubbens nigerianske spiss er et hett navn ute i Europa.

- Jeg har aldri opplevd en slik oppmerksomhet mot en slik spiller, verken her i Norge eller i utlandet. Ikke noe sted i Europa har jeg vært hvor man ikke har hørt om Anthony. Det er morsomt for meg, og det er en enorm kompliment for klubben, men foreløpig er det ikke kommet noen bud som er gode nok til at vi vurderer dem i øyeblikket, sier Bjarmann til NTB.