Blackburns Christopher Samba er på vei til Arsenal. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Blackburns Christopher Samba er på vei til Arsenal. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Her er søndagens Premier League-rykter

Christopher Samba er på vei til Arsenal, mens Chelsea er interessert i Eljero Elia. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
Ifølge Daily Mail bekrefter Blackburn at Arsenal har lagt inn minst ett bud på midtstopper Christopher Samba. Det kan tyde på at Wenger heller vil hente inn Samba enn Gary Cahill fra Bolton.

Mer rykter rundt Cesc Fabregas. Nok en gang skal Barcelona ha snakket med klubben uten å legge inn et bud. Hva er nytt?

Aston Villa:
Ryktene rundt Villa begynner endelig å handle om noe annet enn Alex McLeish. Skotten ønsker å hente inn flere forsterkninger til Villa Park. Foreløpig snakkes det om Danny Simpson fra Newcastle, Wes Brown fra Manchester United og Blackpools Charlie Adam.

Les også: – Gi McLeish en sjanse

Blackburn:
Det blir nok ingen Mirko Vucinic i Blackburn neste sesong. Spissen fra Montenegro kommer sannsynligvis til å ende opp i Juventus.

Bolton:
I går skrev vi at Newcastle-spissen Nile Ranger er til salgs, og kan ende opp i Bolton. Nå meldes det at Millwall har kastet seg inn i kampen om 20-åringen.

Chelsea:
Luka Modric vil til Chelsea, og nå får kroaten støtte fra uventet hold. Arsenals Jack Wilshere skriver på Twitter at mener Modric er en spiller som bør være med i Mesterligaen.

Nederlandske Eljero Elia skal også være tilbake på radaren til Roman Abramovitsj.

Les også: Modric innrømmer: – Jeg vil spille for Chelsea
Les også: Her er Europas 50 mest ettertraktede stjerner

Everton:
Marouane Fellaini kan være på vei bort fra klubben. I et intervju med belgiske 7sur7 sier Fellaini at han vil spille for en klubb som kjemper om trofeer og deltar i Mesterligaen.

David Moyes er interessert i å hente den 20 år gamle tsjekkiske forsvarsspilleren Jan Lecjaks fra Anderlecht.

Marouane Fellaini må stå over mot Sunderland grunnet karantene. (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Marouane Fellaini må stå over mot Sunderland grunnet karantene. (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Fulham:
Martin Jol vil ikke hente Paul Konchesky tilbake fra Liverpool. I stedet konsentrerer han seg om å få underskriften til det skotske stortalentet Fraser Fyvie som spiller i Aberdeen.

Liverpool:
Aston Villa skal ha takket nei til et bud på 110 millioner kroner for Stewart Downing. Villa-vingen var sentral på laget forrige sesong og flere Premier League-klubber vil hente 26-åringen.

Daniel Agger ønsker ikke å bli solgt til en klubb i tysk Bundesliga.

Manchester City:
Det handler mest om midtbanespillere for City om dagen. I tillegg til at de skal ha lagt inn et nytt bud på Alexis Sanchez, følger de også med på situasjonen til Samir Nasri og Jack Rodwell.

Jack Rodwell har vært i Manchester Uniteds søkelys over en lengre periode, men nå ser det ut til å Chelsea og City har kastet seg inn i kampen. (Foto: Tim Hales/AP)
Jack Rodwell har vært i Manchester Uniteds søkelys over en lengre periode, men nå ser det ut til å Chelsea og City har kastet seg inn i kampen. (Foto: Tim Hales/AP)

Manchester United:
Noe av det aller første Alex McLeish gjør som Aston Villa-manager kan bli å selge Ashley Young til sin gode venn Alex Ferguson i Manchester United.

Les også: Her er alle overgangene i England

Newcastle:
Joey Barton slaktet salget av Kevin Nolan til West Ham, men er fornøyd med at Newcastle har hentet inn flere forsterkninger de siste dagene. Men midtbanespilleren kan selv være på vei bort fra klubben. Både Arsenal og Aston Villa er interessert.

Norwich:
Paul Lambert ønsker å hente Tottenhams David Bentley på lån. Vingen var også på lån hos «Canaries» sesongen 2004-05, mens han hadde kontrakt med Arsenal.

David Bentley (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
David Bentley (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

QPR:
QPR jobber med å hente Darren Ambrose fra Crystal Palace, men får konkurranse fra Hull City.

Neil Warnock har avvist ryktene om at italieneren Nicola Legrottaglie kommer til å signere for klubben.

Stoke:
Martin Jol vil kanske ikke hente ham til Fulham, men Stoke-manager Tony Pulis kan godt tenke seg å kjøpe DJ Campbell fra Blackpool.

Sunderland:
Sunderland kan ha startet en budkrig etter at de prøvde å kjøpe Connor Wickham fra Ipswich for drøyt 80 millioner kroner.

Swansea:
People.co.uk skriver at Swansea kommer til å tilby en kontrakt til Blackpools Stephen Crainey.

Tottenham:
Det er ikke bare Luka Modric som vurderer å forlate Tottenham. Brasilianeren Sandro ønsker seg også til en klubb som spiller i Mesterligaen.

JEVNT OPPGJØR: Sandro og Zlatan i duell på White Hart Lane. Milan hadde ballen mest, men Tottenham forsvarte seg glimrende. (Foto: DYLAN MARTINEZ/Reuters)
JEVNT OPPGJØR: Sandro og Zlatan i duell på White Hart Lane. Milan hadde ballen mest, men Tottenham forsvarte seg glimrende. (Foto: DYLAN MARTINEZ/Reuters)

Hold deg oppdatert i TV 2 Sportens overgangssenter.

West Bromwich Albion:
West Brom nærmer seg en avtale med Birmingham City angående et kjøp av forsvarsspilleren Liam Ridgewell for rundt 25-30 millioner kroner.

Wigan:
Hvis Ali Al-Habsi blir hentet på permanent basis kan Chris Kirkland forsvinne til Ipswich. Gamlesjefen Paul Jewell vil gjerne hente sin tidligere elev.

Wolverhampton Wanderers:
Det er ikke bare Roger Johnson som er på vei fra Birmingham til Wolverhampton. Lagkamerat Craig Gardner kan bli med på flyttelasset.

Les også: Premier League-klubbene kvitter seg med stjerner