Harry Redknapp og Luka Modric (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Harry Redknapp og Luka Modric (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Redknapp: – Vi kan ikke skifte mening om Modric

Harry Redknapp mener Tottenham mister troverdighet hvis de selger Luka Modric.

Tottenhams styreformann David Levy er klokkeklar på at det er helt uaktuelt for klubben å selge Luka Modric. Kroaten har selv ytret et ønske om å melde overgang til byrival Chelsea, men Spurs har ingen planer om å kvitte seg med midtbanejuvelen.

Manager Harry Redknapp er glad for Tottenham-ledelsens utspill, men er samtidig opptatt av at Levy nå ikke kan skifte mening.

– Det er fint å ha en spiller som Luka Modric, som plutselig har blitt en 400-500-millionersspiller som alle vil ha. Vi er heldige som har ham, og vi kommer ikke til å selge. Det sier styreformannen, og det er godt nok for meg. Han kom med en melding i dag, han han ikke gå bort fra det nå, sier Redknapp til Talksport.

Les også:Modric innrømmer: – Jeg vil spille for Chelsea

– Ingen selger stjernene

– Det er ikke enkelt å beholde en spiller som vil vekk, men styreformannen sier at vi ikke skal selge, og det er noe vi må stå ved nå. Hvor er vi på vei som fotballklubb hvis vi selger Luka Modric? Da må vi akseptere at vi er et lag som vil havne på øvre halvdel av tabellen neste sesong, og det er ikke noe verken styreformannen eller jeg vil. Og - viktigst av alt - det er ikke noe fansen ønsker.

Les også: Modric sår tvil om egen framtid

Redknapp påpeker at ingen av Premier League-konkurrentene gir slipp på de største stjernene.

– Man er nødt til å beholde de beste spillerne sine. Jeg kan ikke se for meg at Liverpool har lyst til å selge Steven Gerrard, eller Chelsea med Frank Lampard, John Terry eller noen andre av sine toppspillere. Arsenal vil ikke kvitte seg med Samir Nasri, for man må beholde sine beste spillere for å være suksessfull. Han er en fantastisk spiller oss, og vi har ikke lyst til å miste ham. Han er en herlig fyr som har blitt litt påvirket av at han er ønsket av flere klubber, som sannsynligvis kan gi ham en fantastisk kontrakt, sier Redknapp.