Morten Moldskred fikk ikke mange minuttene på banen for AGF forrige sesong, men nå er han endelig frisk og rask (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
Morten Moldskred fikk ikke mange minuttene på banen for AGF forrige sesong, men nå er han endelig frisk og rask (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

Moldskred holder Tromsø som favoritt

Men RBK-spissen tror gamleklubben går på årets første tap søndag

Lerkendal (TV 2 sporten)
En serieleder uten tap så langt denne sesongen entrer Lerkendalgresset søndag, og til en forandring er det ikke hjemmelaget det er snakk om. Etter ti spilte kamper topper Tromsø tabellen med ti poeng forprang på Rosenborg.

- Det er Tromsø som er den store favoritten. De har ikke tapt i år og er stabile og gode. Men spiller vi som vi bruker og får det til å flyte, så vinner vi, sier Morten Moldskred til TV 2 Sporten foran storkampen søndag.

LES: Migrene gjør Markus Henriksen «blind» i 40 minutter

Se reportasje med Morten Moldskred i videovinduet over

Rushfeldt skryter av Moldskred
31-åringen tente ny optimisme i RBK, da han scoret to mål i 3-1-seieren over gamleklubben Aalesund torsdag. Søndag kan Moldskred senke nok en tidligere arbeidsgiver.

- Han er rask, han er veldig løpssterk, og en god avslutter med begge bein, skryter Trømsøs målkonge Sigurd Rushfeldt.

LES: Her blir Rushfeldt mestscorende i norsk fotball

Moldskred scoret 29 seriemål for Tromsø i perioden 2006 til 2010, 12 av dem kom som fast makker til nettopp Rushfeldt i 2007-sesongen.

- Sigurd vinner duell og jeg går bak, det var standard hvert fall det året, minnes Moldskred da TV 2 Sporten viser han et par av målene fra tida i nord.

Spent på kroppen etter skade
Mot Tromsø er målet først og fremst spilletid uten smerter. Skader har nemlig forfulgt RBK-spissen gjennom hele våren, og resultert i fire måneder med stort sett alternativ trening.

- Jeg er spent på hvordan kroppen reagerer med såpass mye spill på såpass kort tid, sier Moldskred.

Kampen ser du på TV 2 og TV 2 Sumo klokka 20 søndag