Gabriel Agbonlahor, Aston Villa (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Gabriel Agbonlahor, Aston Villa (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

– Gi McLeish en sjanse

Gabriel Agbonlahor med melding til skeptiske Aston Villa-fans.

Hundrevis av Aston Villa-tilhengere viste deres misnøye med rop om at Alex McLeish ikke var ønsket som klubbens nye manager. Eier Randy Lerner trosset imidlertid supporterne, og i går ble skotten ansatt som Gerard Houlliers etterfølger.

Les også:Alex McLeish bekreftet som ny Aston Villa-manager

Ikke bare kommer McLeish fra byrivalen, men fansen har også reagert på måten Birmingham framstod under 52-åringens ledelse. Gabriel Agbonlahor mener det blir feil å tenke for mye på hva den nye sjefen gjorde på St. Andrew's.

– I Birmingham måtte laget hans spille på en spesiell måte, og noen Villa-supportere virker bekymret for spillestilen, fordi det ikke er vår måte å spille på, sier han til Sky Sports.

Les også:- Villa betaler 25 millioner for McLeish

– Det blir noe helt annen med de offensive spillerne han har til rådighet her. Jeg er sikker på at det er en av grunnene til at han tok denne utfordringen.

Agbonlahor synes at Villa-fansen må gi McLeish tid.

– Han vil få en god gruppe med spillere å jobbe med her. Det er en sterk stall, og jeg tror virkelig at vi går en spennende tid i møte.

Les også:McLeish sa opp via e-post - kan ta over erkerivalen Villa

– Til Villa-fansen som ikke virker fornøyde med ansettelsen, er min melding at de må gi ham en sjanse og se hva han kan utrette. Han vil gjøre det bra her, han kommer til å gjøre en god jobb for klubben, sier Agbonlahor.