Jose Enrique (t.v.) spille kanskje for Arsenal neste sesong. Men gjør Cesc Fabregas (t.h.) det samme? (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)
Jose Enrique (t.v.) spille kanskje for Arsenal neste sesong. Men gjør Cesc Fabregas (t.h.) det samme? (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)

Her er lørdagens Premier League-rykter

Jose Enrique på vei til Arsenal, og Manchester City vil legge inn bud på Roma-stjerne. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
Arsenal skal ha startet samtaler med Newcastle-back Jose Enrique. Newcastle-manager Alan Pardew har tidligere fortalt at han regner med at Enrique forsvinner til en annen klubb. Enrique-interessen kan også bety at Gael Clichy er på vei bort fra Emirates. Roma har lagt inn et bud på franskmannen.

Aston Villa:
Alex McLeish har tatt over som manager. Det betyr at ryktene om nye signeringer til Villa kan begynne å svirre i løpet av de neste dagene. Foreløpig er den største nyheten at McLeish sitt inntog som manager sannsynligvis betyr at Carlos Cuellar blir værende i klubben.

Les også: Alex McLeish bekreftet som ny Aston Villa-manager

Blackburn:
Sao Paulos Joao Miranda har takket nei til Steve Kean og Blackburn. Forsvarsspilleren ender sannsynligvis opp i Atletico Madrid.

Bayern München ønsker å kjøpe den 18 år gamle reservelagsspilleren Toni Vastic. Det østerrikske talentet er svært nær ved å signere for den tyske storklubben.

Bolton:
Newcastle-spissen Nile Ranger er til salgs, og kan ende opp i Bolton. Ranger har ikke klart å overbevise Alan Pardew om at han er en mann å satse på.

Chelsea:
Det meste handler om Luka Modric, som har gitt beskjed om at han ønsker å forlate Tottenham til fordel for Chelsea. Spurs har tidligere takket nei til et bud på rundt 200 milloner kroner, og det er ventet at Chelsea må betale minst 250 millioner for den talentfulle kroaten.

Les også: Modric innrømmer: – Jeg vil spille for Chelsea
Les også: Her er Europas 50 mest ettertraktede stjerner

Everton:
Bayern München er mye involvert i ryktene så langt denne sommeren. Visstnok er de også med å kjemper mot Everton i et forsøk på å hente japanske Takashi Usami fra Gamba Osaka.

Valencia har gitt italienske og engelske klubber, inkludert Liverpool og Everton, klar beskjed om at Ever Banega ikke er til salgs.

Celso Borges bak Argentinas Ever Banega. (Foto: Fernando Vergara/Ap)
Celso Borges bak Argentinas Ever Banega. (Foto: Fernando Vergara/Ap)

Fulham:
Martin Jol er, ifølge en av Fulham Chroincles kilder, overrasket over flere av navnene som blir linket til Fulham. Jol ønsker å bygge et lag med unge spillere, og da er ikke spillere som Robbie Keane (30) eller DJ Campbell (29) med i planene.

Liverpool:
Kenny Dalglish er villig til å la Alberto Aquilani gå fra klubben dersom noen legger inne et bud på rundt 75 millioner kroner.

Roma-keeper Doni har takket nei til et kontraktsforslag fra Liverpool. 31-åringen mener at han fortjener bedre lønn enn den Liverpool er villig til å tilby.

Les også: Tor-Kristian Karlsen tar en nærmere kikk på Cristian Zapata og Sylvain Marveaux

Manchester City:
Manchester City forbereder et bud på rundt 160 millioner kroner for Romas midtbanespiller Daniele De Rossi. Italieneren har også blitt linket til Manchester United.

Daniele De Rossi (Foto: Gregorio Borgia/Ap)
Daniele De Rossi (Foto: Gregorio Borgia/Ap)

Manchester United:
Tidligere i uken skal United ha lagt inn et bud på Lens' Raphael Varane. Nå er den unge franskmannen visstnok i samtaler med Real Madrid.

Alex Ferguson har også fulgt nøye med på utviklingen til meksikaneren Erick Torres, men kan få kamp fra Harry Redknapp og Tottenham i forsøket på å hente 18-åringen til England.

Les også: Her er alle overgangene i England

Newcastle:
Fredag var en god dag for Newcastle-fans. I tillegg til at Demba Ba ble klar for klubben, kan de nå glede seg over at Liverpool-aktuelle Sylvain Marveaux skal spille på St. James' Park neste sesong.

Sylvain Marveaux (Foto: David Vincent/AP)
Sylvain Marveaux (Foto: David Vincent/AP)

Norwich:
Nottingham Forest-forsvarer Lewis McGugan er ønsket av manager Paul Lambert, men nyansatte Steve McClaren vil gjerne beholde McGugan i Forest.

QPR:
Neil Warnock ønsker å legge inn et bud på Real Valladolid-spissen Javi Guerra. Spanjolen scoret 27 mål i Segunda Division forrige sesong.

Stoke:
Den tidligere Real Madrid-spilleren Mahamadou Diarra kan ende opp i Stoke. Franskmannen gikk til Monaco i januar, men er nok ikke spesielt interessert i å spille fransk andredivisjon neste sesong.

Sunderland:
Steve Bruce konsentrerer seg om å få på plass de spllerne han har prøvd å hente de siste ukene. Det vil si: Sebastian Larsson, David N'Gog og Keiren Westwood.

Les også: Sebastian Larsson på vei til Sunderland

Sebastian Larsson Simon Mignolet Phillip Bardsley (Foto: David Davies/Pa Photos)
Sebastian Larsson Simon Mignolet Phillip Bardsley (Foto: David Davies/Pa Photos)

Swansea:
Swansea-keeper Dorus de Vries kan være på vei til Wolverhampton. Polske Grzegorz Sandomierski kan bli mannen som skal erstatte de Vries.

Tottenham:
Spurs vil tilby Luka Modric en ny kontrakt i et desperat forsøk på å beholde kroaten på White Hart Lane.

Hold deg oppdatert i TV 2 Sportens overgangssenter.

West Bromwich Albion:
Det er tydelig at West Brom planlegger å hente en keeper i løpet av sommeren. Tredjekeeper Dean Kiely har blitt ansatt som trener, mens Scott Carson er på vei til tyrkisk fotball.

Wigan:
Endelig ser det ut til at Bolton har takket ja til budet på Ali Al-Habsi. Å signere keeperen fra Oman har vært førsteprioriteten til Roberto Martinez så langt.

Wolverhampton Wanderers:
Wolves har lagt inn et bud på mellom 65 og 80 millioner kroner for Birminghams Roger Johnson.

Les også: Premier League-klubbene kvitter seg med stjerner