Atle
Atle

«X Factor»-Atle stolt av Nordtømme-skryt

– Jeg har fått med meg at hun er fan og det er veldig kult.

Atle Pettersen fikk mye oppmerksomhet da han var deltaker i «X Factor» på TV 2 i vinter, og Skiens-gutten ble raskt en favoritt blant damene.

En av de som har trykket Atle til sitt bryst er Rachel Nordtømme, og hun har ved flere anledninger uttalt seg positivt om Atle. Senest på sin populære blogg, hvor hun har lagt ut video av Pettersens nye single «Shine».

Og Atle er fornøyd med skryten fra Nordtømme.

Se bilder fra kveldens Topp 20-konsert her.

Da Atle ankom VG-lista Topp 20s årlige sommerkonsert på Rådhusplassen i Oslo, var han tydelig fornøyd med at Petter Northugs ekskjæreste er stor fan av ham.

– Jeg har snakket litt med henne, og jeg har fått med meg at hun er fan og det er veldig kult, sier han til «God kveld Norge».

– Hva synes du om det?

– Fans er alltid bra uansett, om de heter Rachel Nordtømme eller ei. Men det er litt gøy, jeg skal innrømme det, sier han.

Les også: X Factor-Atle avviser Rachel-romanse

(artikkelen fortsetter under bildet)

Rachel-Nordtomme
Rachel-Nordtomme

Fortsatt singel

Dametilbudene har ikke vært få siden Atle kom på andreplass i «X Factor», men artisten bedyrer at han fortsatt er singel.

– Sivilstatusen er singel altså. Sommeren er veldig travel nå, det er veldig mye å gjøre, men jeg er singel og koser meg det, sier Pettersen som skal bruke sommeren i studio og turne rundt om i Norge.