chrismedina
chrismedina

Chris Medina er misunnelig på Kurt Nilsen

Se hva Kurt har som Idol-kollega Chris gjerne skulle hatt.

Chris Medina har gjestet Norge i en snau uke nå, og da Universal hadde dekt på til storfest torsdag kveld tok han turen sammen med blant annet Tone Damli Aaberge .

Vil ha gitarhytte

Den amerikanske artisten har mange lovord om sin Idol-kollega Tone, og på spørsmål om han har fått treffe Kurt Nilsen var svaret nei. Men han kunne røpe at han er misunnelig på Kurts gitarhytte.

– Jeg hørte han hadde bygd seg en hytte i form av en gitar. Det vil jeg også ha, sier en feststemt Chris Medina til «God kveld Norge».

– Men først må jeg vel kanskje få meg et ordentlig hus først, legger han til med glimt i øyet.

Les også: Gitarhytta er ferdig

Mer populær i Norge

Chris Medina slo gjennom som artist da han gikk videre i den amerikanske versjonen av talentkonkurransen «Idol». Sangfuglen topper hitlistene i Norge med låta «What Are Words», og i kveld opptrer han på VG-lista.

Han synes det er flott å være i Norge, og han røper at han er mer populær her enn i sitt eget hjemland.

– Jeg elsker Norge. Alt er så fint her, og menneskene er veldig hyggelige. Alle tar så godt i mot meg, og jeg er mye mer populær her enn i Amerika.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

chrisogtone (Foto: Roger Fosaas 5031)
chrisogtone (Foto: Roger Fosaas 5031)

Synger om forlovedens ulykke

Låta «What Are Words» er dedisert til hans forlovede, som ble hardt skadet i en trafikkulykke for noen år siden. Chris synes ikke det er vanskelig å snakke om det, og dele historien med hele verden.

– Jeg forteller bare sannheten. Jeg blir ikke minnet på det som har skjedd når jeg prater om det, men når jeg synger om det. Jeg er så stolt av henne, og jeg ser at hun gjør en innsats hver eneste dag for å bli bedre, forteller han.

Les også: Tone Damli Aaberge trives som husmor