katarina flatland
katarina flatland

Katarina Flatland skal lede Sønner av Norge

Nå skal Katarina Flatland hjelpe norsk-amerikanere å finne kjærligheten i Norge.

Den tidligere programlederen for «Waschera», «Xtra Factor» og «Sommerkrysset» på TV 2 er nå klar for datingprogrammet «Sønner av Norge».

I «Sønner av Norge» blir vi kjent med fire norsk-amerikanere som vil finne kjærligheten i gamlelandet. TV-serien skal spilles inn til høsten og vil bli sendt på TV 2 vinteren 2012.

Klikk her for å bli kjent med norsk-amerikanerne!

Les også: TV 2-sjekking ga amerikansk rykteflom

– Jeg er veldig romantisk

Nå gleder Katarina seg til å ta fatt på den nye programlederrollen.

– Jeg gleder meg veldig. Det blir kjempemorsomt å ta med seg norske jenter til USA og hjelpe noen med å finne kjærligheten. Jeg er veldig romantisk selv så jeg har troa, sier Katarina Flatland til tv2underholdning.no.

– Det som er fint med «Sønner av Norge» og «Jakten på kjærligheten» er at det blir veldig ekte i forhold til «Ungkaren» og slike program. Man blir godt kjent også når TV-kameraene ikke er på ettersom man bor sammen og lever sammen. Det er litt mer folkelig, fortsetter hun.

Peter Moi Bubresko og Katarina Flatland erstatter Charlotte Thorstvedt i fredagens direktesendte «X Factor».
Peter Moi Bubresko og Katarina Flatland erstatter Charlotte Thorstvedt i fredagens direktesendte «X Factor».

Katarina mener alle som drømmer om å finne kjærligheten og synes en av norsk-amerikanerne ser interessant ut bør skrive brev.

– Er man eventyrlysten så er det en veldig fin måte å oppleve nye ting på, mulighet for å finne den store kjærligheten og å få reise litt. Dessuten er jo disse norsk-amerikanerne så søte at de er til å spise opp, sier hun og ler.

– Det er veldig fascinerende at de synes Norge er så eksotisk at det ikke er måte på. De spiser kransekake og er veldig opptatt av den norske kulturen. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan de har det hjemme hos seg.

SE VIDEO: Se «Sønner av Norge» gratis på TV 2 Sumo her!

– Det får bare være om det blir litt norsk-engelsk

Katarina ser også frem til å bli bedre kjent i USA.

– Jeg føler meg veldig privilegert. Jeg har ikke vært så mye i USA, så jeg gleder meg veldig, sier Katarina som ikke har tenkt så mye på at store deler av programlederjobben blir å snakke engelsk.

– Det er ikke før i dag jeg har begynt å tenke på det egentlig. Men jeg tar meg ikke selv så høytidelig, så det kommer til å gå bra. Det får bare være om det blir litt norsk-engelsk. Heldigvis så er det jo et par av dem som er ganske flink i norsk fra før av også, sier Katarina lattermildt.

Se også video: Sjekk hva Andrew kan om Norge

– Greit å skille seg ut

Det er fremdeles mulig å sende brev til norsk-amerikanerne våre, og Katarina har noen små tips til de som lurer på hvordan de skal gå frem.

– Det er alltid greit å prøve å skille seg litt ut. For eksempel så hadde det vært moro med brev på rim. Et bilde er også veldig bra å sende med slik at man har et ansikt å forholde seg til. Ellers er det bare å være ærlig og fortelle litt om seg selv, sier «Sønner av Norge»-programlederen.

Du kan se en reprise av presentasjonsprogrammet av «Sønner av Norge» på TV 2 søndag 19. juni klokken 17.00!

Vil du sende brev? Klikk her for å bli kjent med norsk-amerikanerne!