Adel Taarabt vil gjerne dra fra Queens Park Rangers hvis hans nye klubb heter Chelsea eller Arsenal. (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)
Adel Taarabt vil gjerne dra fra Queens Park Rangers hvis hans nye klubb heter Chelsea eller Arsenal. (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)

Her er fredagens Premier League-rykter

QPR-stjernen Adel Taarabt vil helst til Chelsea eller Arsenal. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
Flere har linket Arsenal til Sjaktar Donetsk-spilleren Willian. Nå rapporteres det at Donetsk har takket nei til et Gunners-bud på Willians lagkamerat Douglas Costa. Det er spillerens egen agent som sier dette, ifølge ESPN.

Les også: Samuel Eto'o: – Jeg vil til Premier League

Aston Villa:
Alex McLeish-nærmer seg slutten. Det vil si, man forventer at han signerer i løpet av dagen, men skotten får nok ingen varm velkomst av Aston Villa-fansen. McLeish kan trøste seg med at han får støtte fra Sir Alex Ferguson, som ber Villa-fansen om å gi landsmannen en sjanse.

Les også: – Villa betaler 25 millioner for McLeish

Alex McLeish har sagt opp jobben som Birmingham-manager, men må vente før han får lov til å forhandle med nye klubber. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Alex McLeish har sagt opp jobben som Birmingham-manager, men må vente før han får lov til å forhandle med nye klubber. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Blackburn:
Rovers har fått tilbud om å kjøpe den argentiske forsvarsspilleren Diego Novaretti fra Club Toluca. Steve Kean trenger en midtstopper, men det spørs om han er villig til å ta sjansen på å kjøpe 26-åringen fra sin meksikanske klubb.

Ryktene om at Morten Gamst Pedersen er ønsket av Galatasaray fortsetter. Tidligere Blackburn-spiller Tugay skal være mannen som ønsker å hente Gamst til Tyrkia.

Bolton:
Ricardo Gardner er ønsket av gamlesjefen Sam Allardyce i West Ham United, men 32-åringen vil avslutte karrieren i Bolton.

Chelsea:
Chelseas administrerende direktør, Ron Gourlay, lover at klubben kommer til å ansette en ny manager i løpet av juni.

Det brasilianske stortalentet Neymar har lenge vært aktuell for en overgang til Premier League, men nå skal Chelsea ha gitt beskjed om at de ikke vil betale den summen Santos ønsker for 19-åringen.

QPR-stjernen Adel Taarabt sier at han kan tenke seg å spille for Arsenal eller Chelsea.

Les også: – Chelsea-manager klar i løpet av to uker
Les også: Her er Europas 50 mest ettertraktede stjerner

Neymar (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Neymar (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Everton:
Det handler ikke så mye om hvem Everton kommer til å kjøpe om dagen, men heller om hvem de ikke har råd til å hente. Spillere som Demba Ba og Charles N'Zogbia har vært ønsket til Goodison Park, men David Moyes har ikke nok penger tilgjengelig.

Fulham:
En ganske rolig dag for Martin Jol også. Linken til Javier Marquez er der fortsatt, men Jol har foreløpig ikke lagt inn noe bud på spanjolen.

Liverpool:
Liverpools andre sommersignering blir trolig 25-åringen Sylvain Marveaux. Franskmannen kommer gratis fra Rennes, etter å ha fullført en medisinsk test torsdag.

Manchester City:
Roberto Mancini og Manchester City skal ha kastet seg inn i kampen om Genoas Stephan El Shaarawy. Midtbanespilleren er på vei til AC Milan, men nå vil City prøve å snappe ham opp rett foran den italienske storklubben.

Manchester United:
Hørt om Ivan Piris? 22-åringen fra Paraguay skal være aktuell for Manchester United. Sir Alex Ferguson ser på Piris som en spiller som har blitt «oversett» av andre storklubber.

Les også: Her er alle overgangene i England

Newcastle:
Demba Ba er så godt som klar for klubben. West Ham-spissen er i Newcastle for å gjennomføre den medisinske testen.

West Ham United's Demba Ba (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
West Ham United's Demba Ba (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Norwich:
Manager Paul Lambert sier at han ikke planlegger å hente spillere fra resten av Europa. Norwich-sjefen ønsker å konsentrere seg om å kjøpe inn forsterkninger med erfaring fra engelsk fotball.

QPR:
Det har vært rolig rundt Adel Taarabt i det siste, men nå forteller QPR stjernespilleren at han ønsker seg til en toppklubb i London.

Neil Warnock er i samtaler med Tottenham om en mulig overgang for den unge backen Kyle Naughton.

Stoke:
Stoke City har lagt inn bud på hele 110 millioner kroner for Birmingham-stopper Scott Dann, men er ikke den eneste Premier League-klubben som vil hente engelskmannen.

Sunderland:
Steve Bruce kommer sannsynligvis til å offentliggjøre signeringen av Sebastian Larsson og Keiren Westwood i løpet av helgen.

Swansea:
Marcos Senna nærmer seg en overgang til Swansea. Spanjolen, som var med på å vinne EM i 2008, kan gå gratis fra Villarreal.

Marcos Senna  (Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP)
Marcos Senna (Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP)

Tottenham:
Tottenham har startet arbeidet med å hente Scott Parker fra West Ham. Parker ønsker seg en overgang til White Hart Lane, men har foreløpig ventet på at Harry Redknapp skal ta kontakt.

Les også: Chelsea-bud på Luka Modric

Hold deg oppdatert i TV 2 Sportens overgangssenter.

West Bromwich Albion:
«The Baggies» vil gjerne signere keeper Shay Given fra Manchester City, men det er tvilsom om klubben har råd til å betale irens lønning. 35-åringen tjener rundt 750 000 kroner i uken i City.

Wigan:
Roberto Martinez og Wigan prøver fortsatt å hente Ali Al-Habsi fra Bolton. Den tidligere Lyn-keeperen imponerte stort da han var på lån i klubben forrige sesong.

Wolverhampton Wanderers:
Wolves kommer til å tilby Jody Craddock en ny kontrakt, til tross for at spilleren er på listen over spillere som skal bli frigitt fra klubbene sine denne sesongen.

Les også: Premier League-klubbene kvitter seg med stjerner