Kjetil Rekdal.
Kjetil Rekdal.

Rekdal: – Rosenborg er blitt favorisert i 20 år

Kjetil Rekdal raste over straffesparket trønderne fikk på Color Line Stadion

Dommer Kjetil Sælen ga Rosenborg straffespark da Jonathan Tollås handset etter en halvtime. Aalesund-trener Kjetil Rekdal ble provosert over at trønderne fikk muligheten fra ellevemeteren.

– Vi får et straffespark mot oss som kan diskuteres, men det er sånn det har vært de siste 20 årene; man blåser for Rosenborg, og den andre veien skjer det som oftest ikke, sa Rekdal til TV 2 Sporten i pausen.

Rekdal pratet med Sælen på vei inn til garderoben.

– Jeg spurte dommeren, og han var klar på at det var hands. Da får vi akseptere det, men da får de dømme hands på lignende tilfeller hver helg, sa Rekdal.

Etter kampen fikk Aalesund-sjefen se situasjonen.

– Hvis det der er viljehands, så lurer jeg. Jeg har ingen problemer med at dommeren dømmer hands på det, men da vil jeg se at alle dommerne i Tippeligaen dømmer hands på det hver jævla helg. Og det skjer ikke.

Rosenborg var i kveld i aksjon for første gang siden 30.mai. Rekdal mener at fotballforbundet favoriserer fjorårets seriemester.

– Vi vet at Rosenborg er favoritten til NFF, og legger opp serieoppsett, utsetter kamper, cupkamper - og legger opp alt til deres fordel. Det får vi ikke gjort noe med.

Se intervjuet med Rekdal etter kampen her:

527511