MOBBET: Trine Grung føler seg mobbet av avisredaktør Per Valebrokk på Twitter.
MOBBET: Trine Grung føler seg mobbet av avisredaktør Per Valebrokk på Twitter.

Norsk kjendis misbrukt for å selge skitne truser

– Det er helt absurd!

Trine Grung fikk seg litt av en overraskelse da hun fant denne mailen på facebookprofilen sin:

– Hei, jeg har brukt ditt facebookbilde til salg av mine pent brukte truser her i Sverige. Salget går strålende.

Den svenske kvinnen tilbyr Trine å inngå partnerskap med henne, Trine skal få fem prosent av inntektene fra salget så lenge hun kan fortsette å bruke facebookbildet til den norske medieprofilen. Det eneste hun ønsker fra Trine er flere utfordrende bilder av henne for å øke salget.

Onanitruser

Man kan velge mellom tre typer brukte «Trine-truser»:

Truser brukt en dag koster 300 kroner, truser brukt i to dager stiger til 400 kroner og truser med onaniflekker koster hele 600 kroner!

– Først skvatt jeg og tenkte hjelp, hva er dette? Men folk er gale, det er veldig spesielle interesser folk har der ute, sier Trine til «God kveld Norge».

Les også: Trine Grung anmelder sexsjikane

Ubehagelig

Trine syns det hele er svært ubehagelig, men etter å ha søkt etter fenomenet på nettet har hun funnet ut at det er langt mer vanlig enn hva hun trodde.

Les også: Trine Grung med i Oprahs store finaleprogram

– Dette er visst en trend, folk i USA tjener gode penger på å selge sine brukte truser på nettet. Så går mediekarrieren min rett vest vet jeg hva jeg skal gjøre for å tjene penger, sier Trine med et glimt i øyet.

Gal dame

Trine visste ikke hva hun skulle tro da hun leste mailen, og ble kraftig provosert av den ukjente kvinnens henvendelse.

Les også: Slik var Trine Grungs pinlige Oprah-møte

– Dama som har sendt denne mailen er svensk og er herved slettet fra min profil. Jeg ler litt av det hele, samtidig som jeg kjenner at dette ikke er greit! Hvem i alle dager er det hun tror hun er? Bruke mitt bilder for å selge truser? I alle dager ..., skriver hun på bloggen sin.

Grung har også advart kvinnen mot å fortsette å bruke bilder av henne for å selge truser. Hvis hun ikke holder opp vil Grung saksøke henne.