BEDAGELIG: Værpresentatør og fotograf Isabella Martinsen er ikke redd for å innrømme at hun verken løper eller går på treningsstudio.  (Foto: Glenn Svendsen )
BEDAGELIG: Værpresentatør og fotograf Isabella Martinsen er ikke redd for å innrømme at hun verken løper eller går på treningsstudio. (Foto: Glenn Svendsen )

Isabella Martinsen: – Det var gøy å «ta rotta» på disse veltrente, lekre damene

Den tidligere værdama synes det er stas å bli kåret til Norges mest sexy.

Isabella Martinsen ble i i fjor kåret til Norges mest sexy kvinne av magasinet Mann, og danket dermed ut konkurrenter som Tone Damli Aaberge og Triana Iglesias.

Stas med kåring

Det synes Isabella var stas, skriver Dagbladet God torsdag!

– Ikke verst, hva? Jeg skal innrømme at det var gøy at jeg «tok rotta» på disse veltrente, lekre kjendisdamene og modellene, sier hun til magasinet.

Hun har likevel ikke latt tittelen gå til hodet på henne, og forsikrer at beina er godt plantet på jorda.

– Men for all del, jeg går ikke rundt og tror jeg er Norges mest sexy dame, sier Isabella.

Ferierte med kjæresten i to måneder

Isabella returnerte nylig tilbake til Norge etter å ha tilbragt to måneder i Mexico, sammen med kjæresten Magnus Due-Tønnesen og datteren Filippa.

Da «God kveld Norge» møtte den tidligere værdama under Holmenkollstafetten i mai fortalte hun om sine late dager i Mexico, og selv om ferien hadde vært topp så var det godt å komme hjem igjen.

– Det er alltid deilig å komme hjem. Etter to måneder så merket jeg at det begynte å klø litt i fingrene, og vi begynte å bli litt rastløse hele gjengen. Så det var veldig godt å komme tilbake til vår og sol i Oslo, forteller hun.

Les også: – Jeg må komme meg inn i buksene igjen