Simen Wangberg (Foto: TV 2/)
Simen Wangberg (Foto: TV 2/)

Wangberg følger i Demidovs fotspor

Simen Wangberg overtok leiligheten etter Vadim Demidov. Nå tar han også stopperplassen.

Se reportasje i videovinduet over

Trondheim (TV 2 Sporten)

Se AaFK - Rosenborg på TV 2 og tv2sumo.no torsdag kl. 19.00

- Det var litt skittent da han dro, men vi har vasket og ordnet litt, sier Simen Wangberg med et smil, mens han viser TV 2 Sporten leiligheten han kjøpte av tidligere lagkamerat Vadim Demidov i vår.

Rosenborg har hatt problemer med på fylle forsvarshullet etter nettopp Demidov. Klubben håper nå 20 år gamle Simen Wangberg klarer å stabilisere seg på høyt Tippeliganivå etter to måneder med storspill i naboklubben Ranheim.

- Jeg føler jeg fikk en annen posisjon i Ranheim. Jeg måtte stå frem og ta mer ansvar, og føler jeg er blitt mer voksen, sier Wangberg selv.

LES: Jönsson i angrepsposisjon

Ledertype
Midtstopperen har tatt stegene fra RBKs junioravdeling, og spilte hele forsesongen før han noe overraskende ble leid ut til Ranheim. Nå har Rosenborg hentet tilbake unggutten, som mange i RBK-miljøet mener har potensiale til å bli en kapteinstype i fremtida.

- Ja han har iboende lederferdigheter i seg som har vært godt synlig i RBK2 og nå i Ranheim, skryter sportslig leder Erik Hoftun.

LES: Rekdal: – Glem seriegullet!

- Sikker på at det snur
Wangberg går rett inn på laget som møter Aalesund borte torsdag, og får god bruk for lederegenskapene i et RBK-forsvar som lekker.

- Vi har hatt en trøblete start, men jeg er ganske sikker på at vi klarer å samle troppene og snu trenden allerede mot Aalesund. Det kan bli en spennende høst, hevder en optimistisk Wangberg.