Hugh Hefner (86) og forloveden Chrystal Harris (24)  forlovet seg på julaften. (Foto: David Livingston, © dl/cg)
Hugh Hefner (86) og forloveden Chrystal Harris (24) forlovet seg på julaften. (Foto: David Livingston, © dl/cg)

Avlyste bryllupet for å bli popstjerne

Crystal Harris avlyste bryllupet med Hugh Hefner samme dag som hun ga ut singel. Hef tror ikke det er tilfeldig.

Crystal Harris sjokkerte en hel tabloidverden da hun brøt forlovelsen med Hugh Hefner fem dager før bryllupet. Samme dag ga hun også ut singelen «Club Queen», og det er ingen hemmelighet at Harris ønsker seg en popkarriere.

Timingen på singelslippet gikk ikke Hefner hus forbi, og på Twitter-siden sin postet han meldinger fra mistenksomme fans som mente at Harris åpenbart hadde utnyttet ham for å skape PR om musikken sin.

En av meldingene lød som følger: «Herregud, Crystal Harris forlot Hugh Hefner samme dag som singelen hennes ble sluppet på iTunes. Tilfeldig? Det tviler jeg på.»

Misfornøyd

Ifølge TMZ følte Playboymodellen at et ekteskap med Hef ikke var forenelig med popstjernedrømmen, og dessuten var hun misfornøyd med lommepengene som 85-åringen ga henne.

Harris skal derfor ha vært svært motivert for å tjene egne penger, og hun fortsatte å fokusere på karrieren sin, selv om det bare var noen dager til bryllupet.

Det blir i det minste vanskelig å kalle henne golddigger etter dette. Hef har en formue på 300 millioner dollar, og var ikke interessert i å tvinge Harris til å skrive under noen ektepakt.