Hyundai i40 forfra og bakfra
Hyundai i40 forfra og bakfra

Hyundai i40: Nå er den på plass i Norge

Det er knyttet stor spenning til den nye Ford Mondeo- og VW Passat-konkurrenten.

I dag ankom Hyundai i40 Norge for første gang. Hverken forhandlere eller presse har kunnet kjøre bilen på norsk jord før. Men onsdag ankom de første bilene Drammen Havn.

Nå kjøres i40 rundt av forhandlerne, før pressen får slippe til neste uke.

I forbindelse med at bilene kjører omkring, har Broom-leserne mulighet til å vinne en eksklusiv Hyundai i40-Test Driver pique T-skjorte. De fem første som knipser et bilde av en av i40-ene som triller rundt og sender bildet til oss via 1984, er sikret T-skjorten.

(Slik gjør du det: Ta bilde av bilen, og send MMS-melding til 1984, med kodeord BM.)

Hyundai i40 skrått forfra
Hyundai i40 skrått forfra

I strupen på etalberte "folkebiler"

Her er det altså bare å være opperksomme i trafikken, for disse bilene kommer til å kjøre mye og langt i løpet av de neste dagene.

i40 er den siste modellen til Hyundai, og er tenkt å være en konkurrent til de mer etablert merkene som VW Passat, Ford Mondeo og Toyota Avensis.

vi kommer tilbake med test av bilen neste uke, så det er bare å følge med på om Hyundai har knekt koden for litt større stasjonsvogner.

Hyundai bakfra i fart
Hyundai bakfra i fart

Hyundai i40

Hyundai i40

Pis: Fra kr. 275.900 kroner med 1,7 liters dieselmotor på 115 hk. Fra 412.950 kroner med 136 hk og automat. Utstyr: Toppmodellen kommer blant annet med panorama soltak, navigasjon, filskifte-varsler, ryggekamera, xenon, sotede ryter og skinnseter Plass: Lengde 4,7m eter. Bagasjerom 553 liter Levering: Kan bestilles nå for levering i sommer/høst.

Fra kr. 275.900 kroner med 1,7 liters dieselmotor på 115 hk.

Fra 412.950 kroner med 136 hk og automat.

Utstyr: Toppmodellen kommer blant annet med panorama soltak, navigasjon, filskifte-varsler, ryggekamera, xenon, sotede ryter og skinnseter

Plass: Lengde 4,7m eter. Bagasjerom 553 liter

Levering: Kan bestilles nå for levering i sommer/høst.

LES OGSÅ - Denne bilen kan selv ringe etter hjelp

Del med dine Facebook-venner