Kjetil Rekdal (Foto: Torgersrud, Marius/Scanpix)
Kjetil Rekdal (Foto: Torgersrud, Marius/Scanpix)

Rekdal: – Glem seriegullet!

Kjetil Rekdal med klar beskjed til Rosenborg.

– Rosenborg vil alltid være favoritt mot Aalesund. Spillerne våre er nødt til å levere en kanonprestasjon for å vinne kampen

Ålesund (TV 2 Sporten): Aalesund-trener Kjetil Rekdal har avskrevet Rosenborg som seriemester i 2011, skriver Adresseavisen.

Meldingen kommer dagen før de to lagene møtes på Color Line stadion i Ålesund. Rekdal mener årets utgave av Rosenborg er den svakeste på mange år.

– De skal få jobbe hardt for å ta igjen forspranget som vi, Tromsø og Strømsgodset har fått. Rosenborg kommer til å ende høyt på tabellen, men seriegullet tror jeg de bare må glemme, sier Rekdal til avisen.

Ti poeng skiller
Det skiller ti poeng mellom de to lagene før torsdagens oppgjør, dermed blir det topp mot bunn når lagene møtes. Rekdal mener likevel at Rosenborg har favorittstempelet i Ålesund på torsdag.

– Rosenborg vil alltid være favoritt mot Aalesund. Spillerne våre er nødt til å levere en kanonprestasjon for å vinne kampen, hevder Aalesund-treneren.

På grunn av Europacupspill har Rosenborg fått hvile ut. De fikk utsatt kampen på mandag og har ikke spilt seriekamp siden 30. mai. Også Aalesund har sikret seg Europacupspill gjennom Norges Fair play-plass. Dette ble klart for bare en måned siden og derfor ble ikke AaFK’s kamp flyttet.

Ikke skuffet
Men selv om Aalesund-spillerne har et tøft kampprogram i beina, blir Rekdal skuffet om de ikke tar poeng hjemme mot trønderne.

– Folk i Ålesund er misunnelige på suksessen Rosenborg har hatt og jeg er sikker på at stadion vil koke. Vi øyner muligheten til å slå Rosenborg nå, og jeg blir skuffet om vi taper sjanseløst, sier Rekdal til Adresseavisen.