Boston Bruins tvang fram kamp sju i Stanley Cup-finalen

En superperiode fra hjemmelaget Boston Bruins sørget for at finalespillet i NHL mot Vancouver Canucks går til kamp sju.

Keeper Tim Thomas (t.h.) jubler sammen med lagkamerat Zdeno Chara etter at Boston Bruins vant Stanley Cup forrige uke. (Foto: Harry How/Afp)

Vancouver Canucks, med de svenske Sedin-brødrene på laget, hadde muligheten til å avgjøre Stanley Cup-finalen mandag, men klarte ikke å innfri på bortebane. Kanadierne tapte 2-5 i den sjette finalekampen. Fire mål på fire minutter Boston Bruins åpnet strålende hjemme i TD Garden, og Brad Marchand scoret allerede etter 5:31 av første periode. Bruins fulgte opp den gode starten med å score ytterligere tre ganger før det var b