Andy Murray (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Andy Murray (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Murray i slag før Wimbledon

Andy Murray vant Queen's Club-turneringen i tennis for annen gang med finaleseier mot Jo-Wilfried Tsonga i tre sett mandag.

Finalen skulle vært spilt søndag, men da måtte finalistene nøye seg med å spille bordtennis mens de ventet på at det skulle slutte å regne. Mandag viste Murray stor vilje da han vendte kampen og vant 3-6, 7-6, 6-4.

- Tsonga drev en annen idrett enn meg i de to første settene. Det er gøy å se på ham. Han varierte serven og spilte med stor aggressivitet, men jeg greide å bryte serven hans til slutt, sa Murray etter kampen.

Han tok sin første turneringsseier siden han slo Roger Federer i Shanghai Masters i oktober i fjor. Skotten vant Queen's Club-turneringen også i 2009 og er første brite med to seirer i turneringen siden Francis Gordon Lowe i 1914.

Tsonga vant bordtenniskampen søndag, og han var veldig nær seier også på Queen's Club-gresset. I annet sett skilte bare en uheldig treff i nettstrengen ham fra å bryte Murrays serve slik at han kunne serve for matchen.

I stedet holdt Murray sin serve og vant settet med 7-2 i tiebreak. I avgjørende sett viste Murray seg å være den mest viljesterke, og han avverget flere bruddballer før han selv fikk sitt første brudd og halte i land settet og kampen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2