EKSKJÆRESTER: Sigrid Bonde Tusvik og Henrik Thodesen
EKSKJÆRESTER: Sigrid Bonde Tusvik og Henrik Thodesen

– Vi må skynde oss før Øyvind Blunck og Guri Schanke gjør det!

Sigrid Bonde Tusvik og Henrik Thodesen vil lage show om at de er ekskjærester.

Ekskjærestene og komikerne Henrik Thodesen og Sigrid Bonde Tusvik har i lengre tid spøkt fram og tilbake i media om deres tidligere forhold.

Selv om Sigrid tidligere har fortalt at hun hadde kjærlighetssorg i to og et halvt år etter bruddet, er de to nå gode venner og skrøner ofte med at de skal bli rike på å være ekskjærester.

"Ekskjæreste show"

I magasinet Natt og Dag forteller Henrik Thodesen at han kunne tenke seg et samarbeid med ekskjæresten.

– Jeg og Sigrid har snakket om å lage noe ekskjæreste greier. Et slags show med bare oss to. Det hadde vært kult, sier Thodesen.

Sigrid Bonde Tusvik forteller til «God kveld Norge» at hun synes det er hyggelig av Henrik å si dette i media.

– Dette er en sånn spøk jeg har brukt å si til media. Det er gøy å se at Henrik også bruker den nå. Vi kommuniserer liksom mer igjennom media enn ansikt til ansikt. Vi kunne nesten laget en egen base hvor alle våre sitater i media ramses opp. Det hadde sikkert blitt en samtale ut av det, forteller hun.

guri-og-øyvind
guri-og-øyvind

Bør gjøres snart

Men selv om samarbeidet mellom de to komikerne tidligere bare har vært en spøk, mener Sigrid at dette absolutt er noe hun kunne tenke seg å gjøre med eksen.

– Vi burde egentlig kanskje kjappe oss å lage et slikt show når jeg tenker meg om. Tidligere har vi jo hatt Anita Skorgan og Jahn Teigen , men jeg og Henrik får kaste oss i det før Øyvind Blunck og Guri Schanke gjør det, sier en ivrig Sigrid til «God kveld Norge».

God Idè

Sigrid har funnet kjærligheten på nytt etter bruddet med Thodesen.

Hun ble sammen med Martin Jøndahl under NRK programmet «Sigrid søker kjæreste»

Henrik Thodesen laget også en versjon av datingprogrammet hvor han selv var på leting etter en ny kjæreste. Programmet ble sendt som en egen spalte i humorprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV2.

Bonde Tusvik mener at et eget "ekse-show" kunne vært gøy å lage med Thodesen.

– Det kunne blitt et bra show det. Om noen vil ha det så er det bare til å kjøre på. Det spørs om folk ville sett det da, avslutter Sigrid.