Jack Rodwell har vært i Manchester Uniteds søkelys over en lengre periode, men nå ser det ut til å Chelsea og City har kastet seg inn i kampen. (Foto: Tim Hales/AP)
Jack Rodwell har vært i Manchester Uniteds søkelys over en lengre periode, men nå ser det ut til å Chelsea og City har kastet seg inn i kampen. (Foto: Tim Hales/AP)

Her er søndagens Premier League-rykter

Tottenham kan komme til å stjele Evertons Jack Rodwell foran nesen på Manchester United. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
Sky Sports melder at Robin van Persie etterlyser handling på overgangsmarkedet fra manager Arsene Wenger, i tillegg langer nederlenderen ut mot engelske fotballspillere, som han mener fokuserer alt for mye på fest og disko i forhold til fotball.

LES OGSÅ: Robin van Persie går hardt ut mot engelske fotballspillere

En spiller Arsenal har i kikkerten skal være Paris Saint Germans talentfulle stopper Mamadou Sakho.

Aston Villa:
Villa fortsetter jakten på ny manager, og etter at alle forhåndsfavorittene nå er ute av bilde, ser det ut til at klubben velger å gå for Leeds-manager Simon Grayson. Tabloidavisen Daily Star hevder derimot at Frank Rijkaard er en kandidat til managerstolen på Villa Park. Klubben håper på å beholde en av fjorårssesongens beste spillere Stewart Downing, men det kommer til å bli vanskelig. Det er ventet at Liverpool kommer til å intensivere jakten på engelsmannen i løpet av den neste uken.

Med Ashley Young på vei ut portene, ryktes det nå at Birmingham-klubben har pekt seg ut Chelsea-unggutten Daniel Sturridge som Youngs erstatter.

Blackburn:
Rovers skal, sammen med Manchester City, være interesserte i å sikre seg Lilles unge back Serge Aurier. Den 18-årige franskmannen uttaler at han har ingenting imot en overgang til Premier League. Etter at Phil Jones ser ut til være tapt, og med Christopher Samba på vei ut portene på Ewood Park, har klubben pekt seg ut Birmingham-stopper Roger Johnson som en mulig erstatter.

Bolton:
Wanderers er interesserte i Manchester Citys unggutt Dedryck Boyata, men spillerens far går nå ut i engelsk presse og sier at sønnen ikke har noen planer om å forlate Eastlands-klubben permanent.

Chelsea:
Den talentfulle brasilianeren Neymar er linket til mange av storklubbene i Europa, blant andre Chelsea. Lørdag meldte Sky Sports at unggutten ikke nødvendivis ønsker å forlate hjemlandet og klubben Santos denne sommeren.

Manchester United og Manchester City snuser begge på Tottenhams midtbaneelegant Luka Modric. Nå melder flere britiske nettsteder at også Chelsea skal ha kastet seg inn i jakten på kroaten.

Everton:
Manchester Citys unge forsvarsspiller Dereck Boyata er ønsket av Bolton, men spillerens far uttaler at Boyata ikke ønsker å forlate City på permanent basis. En annen mulighet, som spilleren selv er mer åpen for, er et eventuelt utlån til Everton.

Fulham:
Martin Jol ønsker seg Newcastles Kevin Nolan, og det er ventet at den nyansatte Fulham-manageren kommer til å legge inn et bud på rundt 40 millioner kroner for den tidligere Bolton-spilleren. Andy Johnson nærmer seg en overgang til byrivalene QPR, og en mulig erstatter for engelsmannen kan komme til å bli Robbie Keane. En annen spiss som kan være aktuell for Martin Jol er Victor Obinna.

Liverpool:
Liverpool har allerede vist at klubben akter å være på hugget i sommerens overgangsvindu, og nå melder britiske aviser om at klubben de neste ukene kan komme til å signere flere forsterkninger.

Ettersom Ashley Young før helgen ble enig med Manchester United om de personlige betingelsene, har Liverpool nå rettet fokus på Aston Villas andre kantspiller Stewart Downing. Andre alternativer til kantrollene på Liverpool skal være Villarreals Santi Carzola og Valencias stjerneskudd Juan Mata.

Phil Jones er så godt som klar for rivalene Manchester United, men Blackburns eiere skal lørdag ha spurt om mer penger for den talentfulle stopperen. Det skal være penger blant andre Liverpool, Chelsea og Manchester City står klare til å punge ut.

LES OGSÅ: Gerrard med stikk til kjepphøye spillere: – Fotballspillere må gi tilbake til fansen

Manchester City:
News of the World melder søndag at Manchester City skal være villige til å la Carlos Tevez melde overgang til gamleklubben Boca Juniors i Argentina, dersom han blir enig med City om å bli værende en kort periode fremover.

Om Tevez ikke velger å returnere til Argentina kan Italia og Serie A bli neste stoppested for toppscoreren. Juventus planlegger ifølge italiensk presse et bud på drøye 300 millioner kroner.

Manchester United:
Phil Jones ble tidligere i uken så og si klar for Manchester United, men Blackburns indiske eiere skal ifølge britiske medier ha høynet prisen på den engelske U21-stopperen. Liverpool skal være villige til å betale det Blackburn-eierne krever, og kan dermed sørge for å høyne prisen på stopperen - i verste fall for Manchester United kan Jones ende opp hos rivalene istedenfor.

Newcastle:
Newcastle er svært nære ved å sikre seg spissen, som var et av forrige sesongs lyspunkt i West Ham, Demba Ba. Keeper Tim Krul fikk mye spilletid forrige sesong grunnet en skade på førstekeeper Steve Harper, og nå mener nederlenderen at han bør være førstevalget mellom stengene, hvis ikke vil han se seg om etter en ny klubb.

Yohan Cabaye ble i helgen klar for Newcastle, og nå skal spilleren ha anbefalt lagkameraten fra de franske seriemesterne Lille, Gervinho, om å slå følge til med ham til Newcastle.

Norwich:
Liverpools unge angriper Daniel Pacheco hadde et vellykket låneopphold hos Norwich siste halvdel av fjorårssesongen. Nå åpner spanjolen for nok et opphold hos den nyopprykkede klubben.

En annen spiller kanarifuglene følger er den sveitsiske midtstopperen Steve von Bergen, som for tiden spiller for Cesena i Serie A.

QPR:
Både Andy Johnson og Robbie Keane har vært aktuelle som kandidater til å ta en av spissplassene på nyopprykkede QPR, men nå ser det ut til at Neil Warnock har bestemt seg for å kun prøve å sikre seg Andy Johnson.

Inters Sulley Muntari er også i QPRs søkelys - ghaneseren som var på utlån til Sunderland forrige sesong utelukker ikke at han kommer til å spille for QPR etter sommeren.

Stoke:
The Potters har kastet seg inn i jakten på den nigerianske spissen Victor Obinna, som var på utlån til West Ham forrige sesong, men klubben kan forvente seg kamp om spilleren fra blant andre Fulham og italienske Napoli.

Sunderland:
Sunderland har pekt seg ut Charles N'Zogbia som en av mange spillere klubben ønsker å hente denne sommeren. N'zogbia, som tidligere har spilt for lokalrivalene Newcastle er ventet å forlate Wigan til fordel for større utfordringer denne sommeren. Gamleklubben Newcastle skal også være blant klubbene som er interesserte i franskmannen.

Connor Wickham har lenge blitt linket til Liverpool, men nå er det mulig at Ipswich-spissen istedet går til Sunderland. Skulle Sunderland mislykkes i å hente Liverpools David N'gog, er trolig Wickham neste navn på listen til manager Steve Bruce.

Swansea:
Villarreals rutinerte midtbanemann Marcos Senna er ønsket av den walisiske klubben, og nå rapporteres det om at samtaler mellom partene allerede skal være i gang.

Tottenham:
Tottenham kjemper om signaturen til Evertons unggutt Jack Rodwell. Midtbanespilleren har lenge vært koblet til en overgang til Manchester United, men nå tyder mye på at Harry Redknapp forbereder et bud som kan skremme vekk de regjerende seriemesterne. Metro.co.uk melder at klubben håper å sikre seg Rodwell, som forventes og koste mellom 200- 250 millioner kroner, som erstatter for Wilson Palacios, David Bentley og Jamie O'Hara, som alle er på vei bort fra klubben.

Luka Modric er koblet til klubben som Chelsea, Manchester City og Manchester United, og manager Harry Redknapp innrømmer at det blir vanskelig å beholde en spiller av kroatens kaliber.

Hold deg oppdatert i TV 2 Sportens overgangssenter.

West Bromwich Albion:
WBA har startet forhandlinger om ny kontrakt med spissen Peter Odemwingie. Nigerianeren skal ha en stor del av æren for at West Bromwich beholdt plassen i Premier League forrige sesong. Thomas Kuszczak er lei av benketilværelsen i Manchester United, og polakkens tidligere klubb skal være åpne for å ønske keeperen tilbake på The Hawthorns.

En annen spiller WBA har ønsket seg er Fulhams Zoltan Gera, men en alvorlig kneskade står i fare for å velte ungarerens overgang til West Bromwich.

Wigan:
Genoaer favoritter til å sikre seg Wigan-forsvarer Andreas Granqvist. Glasgow Rangers er også interesserte i spilleren.

Wolverhampton Wanderers:
Wolves håper på at forrige sesongs lånesoldat Jamie O'Hara velger å fortsette karrieren på Molineux. O'Hara, som har kontrakt med Tottenham,