Clarence Goodson   her i spill for USA mot Panama   og Brøndby tar i kveld i mot AGF i den danske superligaen.  (Foto: Chris O'Meara/Ap)
Clarence Goodson her i spill for USA mot Panama og Brøndby tar i kveld i mot AGF i den danske superligaen. (Foto: Chris O'Meara/Ap)

Goodson-mål da USA gikk på sjokktap mot Panama

Miniputten sørget for en av Gold Cup-historiens største bomber noensinne.

Natt til søndag sørget miniputten Panama for en av de største bombene i Gold Cups historie da de sensasjonelt slo vertsnasjonen USA 2-1 på Raymond James Stadium i Florida.

Luis Tejada ga Panama ledelsen etter 19 minutter, og drøye kvarteret senere økte Giraldo Gomez ledelsen til 2-0 fra straffemerket.

LES OGSÅ: Chicharito herjet for Mexico

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet øverst i artikkelen!

Vertsnasjonen med blant andre Clint Dempsey og Landon Donovan på banen var rystet, men etter 68 minutter fikk amerikanerne endelig hull på byllen.

Tidligere Start-spiller Clarence Goodson stanget inn et fortjent reduseringsmål, men tross flere store sjanser i sluttminuttene, klarte ikke USA å få et utligningsmål.

LES OGSÅ: Phillips sørget for jamaikansk seier i Gold Cup

USAs rutinerte kaptein Landon Donovan hadde ingen god forklaring på hvordan laget maktet å tape mot Panama.

– Jeg vet ikke om jeg kan sette fingeren på en spesiell ting. Noen ganger bruker vi bare for lang tid på å få i gang spillet vårt. Det finnes ingen unnskyldninger og det er ingen spesiell grunn - det bare skjedde. Vi må bare gi dem æren for at de utnyttet vår dårlige dag, sier Donovan til mlssoccer.com

USA møter Guadaloupe, som tapte 1-0 i nattens andre kamp mot Canada, i gruppespillets siste og avgjørende kamp.