BLACK EYED PEAS: Fergie og Will.i.am
BLACK EYED PEAS: Fergie og Will.i.am

Black Eyed Peas tar avstand fra Facebook

Er bekymret for at folk glemmer å bli kjent med hverandre på den originale måten.

Artistene Fergie og Will.i.am fra bandet «Black Eyed Peas» tar avstand fra sosiale medier slik som Facebook og mener det er en falsk virkelighet.

Will.i.am sier at folk burde være mer forsiktige med å få seg venner på internett. Han er bekymret for at folk nøyer seg med nettvenner og glemmer å bruke tid på å møte andre mennesker ute i verden ansikt til ansikt.

Ikke ekte vennskap

– Internett bruker orden ”venner”, men på en dårlig måte. Ja vel, så du har venner på Facebook, men du kjenner dem jo ikke!, forklarer Will.i.am i et intervju med en fransk TV-kanal.

Han fortsetter,

– Internett er sikkert bra av mange grunner, men ikke når det kommer til vennskap. Du kan ikke tro på alt du leser på internett, sier han.

Sjenert sangerinne

Fergie på den andre siden, har helt andre grunner for at hun ikke ønsker å bruke nettstedet. Hun mener nemlig selv at hun er for sjenert.

Allikevel har hun lyst til å prøve seg på Facebook, bare for å se hvorfor folk er så hekta på nettstedet.

– Skokolleksjon min og parfymemerket mitt har egne Facebook sider, men personlig har jeg ikke en selv. Jeg har lyst til å prøve, jeg skal i det minste vurdere det, forteller Black eyed Peace stjernen til TV-kanalen.

Men grunnen til at hun ennå ikke har gjort som mange andre artister, og prøvd seg på Facebook, er hun klar på.

– Jeg er nok kanskje for sjenert, avslutter sangerinnen.