KJÆRESTER: De t kjendisnene er både samboere og kollegaer.
KJÆRESTER: De t kjendisnene er både samboere og kollegaer.

Startet firma sammen for å pleie kjærligheten

Peter Peters og Camilla Pihl hadde for lite tid til hverandre.

Camilla Pihl er en av Norges mest leste bloggere. Peter Peters er kreativ direktør for Universal og har tidligere vært med som dommer i TV2 programmet «X-factor».

Sammen driver de managerbyrået Friendly Entertainment, som blant andre har duen Madcon i artiststallen. Et firma de startet opp for å få mer tid sammen.

Tøff bransje

– Det at vi startet managementbyrået Friendly Entertainment, var et bevisst valg fra begges side, fordi vi aldri så hverandre. Å jobbe sammen har gitt oss mulighet til å tilbringe tid sammen og dele noe som er viktig og en stor del av livet for begge to, forteller Peter Peters i et intervju i den nyeste utgaven av magasinet Kamille.

Selv om mange ville sagt at det kan være vanskelig å jobbe sammen med kjæresten, synes Camilla og Peter at det bare er en bonus.

– Det er fort gjort å bli stukket i ryggen i denne bransjen, sier Peter.

Søkte jobb med en serviett

Kjæresteparet som forteller at de elsker å jobbe sammen, traff hverandre for første gang da Camilla søkte jobb hos Peters.

– Jeg var butikksjef og hadde hengt opp en lapp i butikken om at vi trengte hjelp, og egentlig hadde jeg allerede ansatt ei jente med erfaring og CV og alt, da Camilla kom inn og leverte en søknad på en serviett. Hun fikk selvsagt jobben, forklarer Peter Peters.

Og selv om paret jobber sammen daglig, får ikke de to samboerne nok av hverandre på fritiden heller.

– Vi elsker å være hjemme og går kun på premierefester om vi må, sier Camilla Pihl til Kamille.