Ryan Giggs og kona Stacey. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
Ryan Giggs og kona Stacey. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

– Giggs vil betale broren for å holde kjeft

United-stjernen skal være livredd for nye sex-avsløringer.

Ryan Giggs skal ifølge britiske tabloider stå parat til å betale sin bror nærmere to millioner kroner for å ikke uttale seg om utroskapsskandelen som har rystet balløya de siste ukene.

Giggs gjør nå alt for å slette sine spor, og har derfor pent spurt sin ydmykede lillebror Rhodri Giggs om å holde munn om eventuelle avsløringen om United-stjernens utroskap.

LES OGSÅ: Ryan Giggs navngitt i utroskapsskandalen som ryster England

Ifølge The Sun er Manchester United-spilleren innstilt på å betale £250 000 pund til broren, som til daglig jobber som lastebilsjåfør, og er spillende manager i amatørklubben Salford City.

En kilde forteller avisen:

– Det siste Ryan vil er at det skal komme enda flere avsløringer frem.

En kilde i vennekretsen til Rhodri Giggs forteller at lillebroren har vært gjennom en svært tøff tid etter at avsløringene ble kjent i avisene.

– En del av Rhodri føler han må fortelle verden hvordan Ryan Giggs er i virkeligheten - at han er en helt annen enn imaget han har dyrket uttad, sier kilden.

Ryan Giggs har de siste ukene gått fra å være britisk fotballs store gentleman til å bli uthengt som en utro ektemann, etter at glamourmodellen Imogen Thomas avslørte at hun hadde drevet med utenomsportslige krumspring

I ettertid har det også blitt skrevet om forholdet Giggs angivelig skal ha hatt lillebrorens kone, Natasha, gjennom 8 år.

LES OGSÅ: – Ryan Giggs hadde en affære med brorens kone

Ryan Giggs er for tiden på ferie med kona og sine to barn i forsøk på å berge ekteskapet.

Broren Rhodri har flyttet inn hos sin skuespillervenn Will Mellor, og det eneste han vil bekrefte ovenfor media er at han har vært i kontakt med broren etter avsløringene.