Gael Clichy (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)
Gael Clichy (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)

Her er fredagens Premier League-rykter

Liverpool med bud på Gäel Clichy, og Manchester United har startet jakten på Samir Nasri. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister

Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter.

Arsenal:
Sky Sports melder at Manchester United har trappet opp jakten på Samir Nasri. Franskmannen skal være klubbens høyeste transferønske denne sommeren, og United skal ifølge nettstedet ha tatt første steget i håp om å sikre seg midtbanespilleren.

Liverpool har lagt inn et bud på rundt 45 millioner kroner for venstreback Gäel Clichy, men Arsenal vil trolig forlange mer penger før de selger franskmannen til sine Premier League-rivaler.

London-klubben fortsetter jakten på en ny midtstopper, og Blackburns Christopher Samba skal være en av kandidatene. Men Blackburn er avventende etter at de tidligere i uken solgte stopperen Phil Jones til Manchester United.

Aston Villa:
Jakten på en ny manager fortsetter i Birmingham-klubben, og ifølge de siste rapportene skal Wigan-sjef Roberto Martinez være Villas førstevalg.

Ashley Young er svært nære en avtale med seriemesterne Manchester United, og selv om de røde djevlene nå legger mye vekt på å sikre seg Samir Nasri, skal ikke det ha noe påvirkning på overgangen til Young.

LES OGSÅ: Roberto Martinez topper Villas ønskeliste

Blackburn:
Etter at Phil Jones nå er så godt som klar for Manchester United, må Steve Kean og Blackburn se seg om etter en erstatter. Førstevalget til Rovers skal være Birminghams Roger Johnson, men selv om Birmingham rykket ned til Championship forrige sesong, vil klubben trolig kreve nærmere 100 millioner kroner for stopperen.

Bolton:
Aston Villa og Wigan er begge interesserte i Bolton-keeper Jussi Jääskelainen.

Manchester City og Arsenal kan havne i budkrig for å sikre seg Bolton-stopper Gary Cahill, men sannsynligvis vil den engelske landslagsspilleren koste mer enn det Arsenal-manager Arsene Wenger er villig til å betale.

Ifølge rapporteren Bolton ønsker seg Birmingham-spiss Cameron Jerome.

Chelsea:
Et av Chelseas transfermål, Sergio Agüero, sier at han kommer til å bestemme seg for hvor han vil spille neste sesong etter sommerens Copa America.

Wesley Sneijder er en spiller som mange har linket bort fra Inter i sommer, og Chelsea skal være villige til å tilby spillere i bytte for å sikre seg midtbanespilleren. Men Inter ønsker å beholde Sneijder, selv om Chelsea skal ha lovet italienerne spillere som Florent Malouda og Michael Essien i retur.

Everton:
Liverpool-klubben ønsker seg Wigans ettertraktede midtbanespiller Charles N'Zogbia. Franskmannen er også i søkelyset til gamleklubben Newcastle.

Manager David Moyes ønsker å forsterke angrepet med Sporting Lisboa-spissen Yannick Djalo.

Fulham:

Fulham og nyansatte Martin Jol er en av flere klubber som snuser på Newcastle-spiss Kevin Nolan, og en overgang kan føre til at Andy Johnson forlater klubben til fordel for nyopprykkede Queens Park Rangers.

Få med deg de siste overgangene i TV 2 Sportens overgangssenter.

Liverpool:
The Times meldte sent torsdag kveld at Liverpool har lagt inn et bud på rundt 45 millioner kroner for Arsenals venstreback Gäel Glichy. Franskmannen har kun ett år igjen av kontrakten sin med The Gunners, og skal være interessert i å prøve seg i en ny klubb. Det er ventet at Arsenal kommer til å be om mer penger for 25-åringen.

David N'gog er i samtaler med Sunderland om en overgang, men den franske spissen er for tiden på ferie i USA. Klubbene skal ifølge The Times være enige om prisen.

Erstatter for N'gog blir trolig Ipswichs talentfulle spiss Connor Wickham.

LES OGSÅ: Henderson har signert for Liverpool

Manchester City:
Jerome Boateng ønsker seg tilbake til Tyskland, og Bayern München er svært interesserte i den tyske landslagsspilleren.

Fremtiden til reservekeeper Shay Given er uviss. Iren begynner å dra på årene, og ønsker ikke lenger å spille andrefiolin bak England-målvakt Joe Hart.

Carlos Tevez nekter slå fast at han definitivt kommer til å spille for Manchester City også neste sesong.

Manchester United:

De regjerende seriemesterne nærmer seg en avtale med Aston Villa for angriper Ashley Young, men i løpet av det siste døgnet skal Manchester United også ha kontaktet Arsenal i forbindelse med at de ønsker seg Samir Nasri.

Nasri skal være klubbens førsteprioritet på overgangsmarkedet, og er smigret over interessen fra klubben som nylig vant sin 19. serietittel.

LES OGSÅ: Sam Allardyce mener Phil Jones er en fremtidig landslagsstopper

Newcastle:
Venstreback Luis Enrique er ønsket av blant annet Liverpool. Mesterliga-vinnerne Barcelona skal også være interesserte i spanjolen.

Geordiene ønsker seg Swanseas talentfulle venstreback Neil Taylor. Newcastle la tidligere i uken inn et bud på rundt 10 millioner kroner, og Swansea venter nå på svar fra 22-åringen for å høre hvor han ønsker å fortsette karrieren. Waliseren er trolig tiltenkt å erstatte Enrique, om Newcastle ikke klarer å beholde ham.

Norwich:
Aberdeen ønsker seg Steven Smith, som tilbrakte halve forrige sesong på lån hos den skotske klubben. Men Aberdeen frykter at en låneavtale ikke lar seg gjøre på grunn av Norwich' opprykk til Premier League.

QPR:
Queens Park Rangers ønsker seg Fulhams Andy Johnson. Spissen kan være på vei bort fra de hvitkledde ettersom Martin Jol ønsker å hente inn Kevin Nolan som klubbens nye spiss.

En annen Premier League-spiller i QPRs søkelys er Liverpools venstreback Paul Konschesky.

Stoke:
Birminghams midtbanespiller Sebastian Larsson er ønsket på Britannia Stadium, men svensken sier at han ønsker å dra til Stoke i sommer

Sunderland:
Asamoah Gyan skal være i Tottenhams søkelys, og ghaneseren innrømmer at en overgang til Spurs virker interessant, men at han enda ikke har hørt noe fra Harry Redknapp.

Swansea:

Swansea-manager Brendan Rogers venter på svar fra venstreback Neil Taylor om hvor 22-åringen ønsker å fortsette karrieren. Newcastle la tidligere denne uken inn et bud på rundt 10 millioner kroner for waliseren.

LES OGSÅ: Fem grunner til å like Swansea City

Tottenham:
Tottenham jakter en ny spiss, og har sett seg ut blant annet Sunderlands Asamoah Gyan. En annen spiss på Harry Redknapps ønskeliste skal være Serie A-stjernen Adel Hernández.

Midtbaneeleganten Luka Modric fortsetter å holde mulighetene for en overgang bort fra White Hart Lane åpne.

West Bromwich Albion:

Wigan:
Wigan må kanskje se seg om etter en ny manager, etter at Aston Villa har gjort det klart at de ønsker seg Roberto Martinez som ny sjef.

En annen Wigan-profil som kan være på vei ut er Charles N'Zogbia. Gamleklubben Newcastle er interesserte i franskmannen, i tillegg skal Everton være klare til å by rundt 80 millioner kroner for midtbanespilleren.

Wolverhampton Wanderers:

Hold deg oppdatert på de siste overgangene i TV 2 Sportens overgangssenter.

LES OGSÅ: Her er torsdagens Premier League-rykter