150 hestekrefter kan gjøre det veldig moro å klippe gresset, som vi ser på denne filmen fra Nederland. Foto: Youtube
150 hestekrefter kan gjøre det veldig moro å klippe gresset, som vi ser på denne filmen fra Nederland. Foto: Youtube

150 hesters V6: Med denne blir gressklippingen garantert en lek!

Hvis du i det hele tatt klarer å la være å spinne. Se video:

De siste dagenes veksling mellom høljregn, sol og varme har - om ikke annet - fått plenen til å gire ned og gi full gass.

Og typisk nok ga gressklipperen opp etter kun 27 års tjeneste. Ergo er vi i markedet for en ny, og når gresset gror så det nesten kan høres er det ikke akkurat kjøpers marked.

I tillegg til vanlig annonse-shopping avla vi Youtube et besøk for å få litt inspirasjon. Og hadde budsjettet - og plenen - tålt det, skulle vi gjerne forsøkt å bygge noe slikt som denne:

Både bilskiltene og Grolsch-kassen bakpå gressklipperen antyder at vi er på et biltreff i Nederland, der en hjemmebygger demonstrerer sin foredlede gressklipper. Allerede i utgangspunktet er det en voksen "park- og anlegg-sak", men den var nok likevel aldri beregnet på kreftene fra en 150 hesters Ford V6, som byggeren opplyser at sitter under panseret.

Klippeaggregatet ser ut til å være på plass, men byggeren unnlater i kommentarfeltet å svare på spørsmål om det faktisk fungerer.

Mest sannsynlig fordi det ikke gjør det. Men det kan også være at han aldri har fått sjekket, fordi han har hatt det for morsomt med å lage "donuts" på både asfalt og plen...

Les også: Gabriels favorittbil er, nettopp, en gressklipper