SEX DOMENENAVN SOLGT: Internettadressen sex.com er blitt solgt for 76 millioner kroner. (Foto: Illustrasjon)
SEX DOMENENAVN SOLGT: Internettadressen sex.com er blitt solgt for 76 millioner kroner. (Foto: Illustrasjon)
orgasm sex samleie (Foto: Colourbox)
orgasm sex samleie (Foto: Colourbox)
SKULT KAMERA: BBC reporteren filmet de intime stundene (ill. bilde). (Foto: Patrice LAPOIRIE/Colourbox.com)
SKULT KAMERA: BBC reporteren filmet de intime stundene (ill. bilde). (Foto: Patrice LAPOIRIE/Colourbox.com)

– Hoteller kan tilby virtuell sex til gjester innen 2030

Forsker tror fremtidens hotellgjester kan velge hvilken drøm de ønsker å drømme.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den britiske framtidsforskeren Ian Pearson sparer ikke på kruttet i en nylig publisert rapport om hvordan den teknologiske utviklingen kan endre hotellopplevelsen for gjester innen år 2030.

I rapporten «The Future of Sleep», som han har skrevet på oppdrag av den amerikanske hotellkjeden Travelodge, hevder han at blant annet at teknologien i fremtiden vil gjøre det mulig å overvåke gjestenes energinivå, helsetilstand og humør, for å sørge for at de får en best mulig natts søvn, skriver The Telegraph.

Drømmer i reprise?

Pearson skriver også at det etter hvert vil bli mulig å kontrollere drømmer, slik det gjøres i Hollywood-filmen «Inception». En gang i fremtiden vil det også bli mulig for mennesker å lære seg språk mens de sover, hevder Peason ifølge The Telegraph.

Dagens betalings-tv-tjenester vil med andre ord blekne i forhold til fremtidens muligheter på hotellrommet, dersom man skal tro Pearson.

– Vi vil også være i stand til å spille våre favorittdrømmer i reprise akkurat som man ville gjort med sin favorittfilm. Vi vil også kunne linke sammen drømmer med vår partner eller familie og venner, og nyte en felles drømmeopplevelse, hevder Pearson.

– Muligheter for virtuell sex

Pearson tror at en slik deling av drømmer videre vil gjøre det mulig å ha virtuell sex med sin partner, selv om partneren befinner seg på et helt annet sted.

Han gir seg imidlertid ikke der, og lanserer muligheten for at deltakerne kan bruke spesiallinser for å endre utseendet til partneren.

– Dette vil gjøre det mulig for folk å endre bildet av sin partner, men bare den ene vil vite om dette, da partneren ikke vil være i stand til å vite hva den andre ser på, skriver Pearson.

Hevder han fant opp tekstmeldingen

Tiden vil vise om Pearson treffer med noen av sine spådommer, men selv er han overbevist om sine ferdigheter som fremtidsforsker.

På sin personlige hjemmeside skriver Pearson at han siden 1991 har hatt en treffsikkerhet på 85 prosent på sine «spådommer» om fremtiden. Han tar også på seg æren for å ha tenkt opp tekstmeldingen i 1991 mens han jobbet for British Telecom.

– Jeg har ikke funnet noen andre som har tenkt på tekstmeldinger tidligere enn dette, skriver Pearson.