alec_front (Foto: Matt Sayles, © TS)
alec_front (Foto: Matt Sayles, © TS)

– Alec Baldwin vil bli ordfører i New York

Ser sitt snitt til å kapre rollen etter Anthony Weiners penis-skandale.

I lys av Anthony Weiner-skandalen nylig, skal skuespiller Alec Baldwin å stille til valg som ordførerkandidat i New York.

Den fremadstormende kongressmannen Anthony Weiner havnet nylig i en pinlig knipe da han kom i skade for å sende et underbukse-bilde av seg selv ut på Twitter.

Sendte lettkledde bilder til kvinner

TAR PERMISJON: Kongressmannen Anthony Weiner har nå bestemt
  seg for å ta en mildertidig pause fra politikken mens han oppsøker hjelp.
  (Foto: Gregory P Mango / Splash , © Josh Grant)
TAR PERMISJON: Kongressmannen Anthony Weiner har nå bestemt seg for å ta en mildertidig pause fra politikken mens han oppsøker hjelp. (Foto: Gregory P Mango / Splash , © Josh Grant)
Etter hvert ble det kjent at det slettes ikke var første gangen han har sendt lettkledde bilder av seg selv til unge kvinner via Facebook og Twitter.

I dag gikk politikeren ut og beklaget overfor sine støttespillere i Kongressen og partiet.

Ifølge New York Times gikk den mest følelsesladede beklagelsen til Bill og Hillary Clinton, som Weiner har vært en politisk støttespiller for over lang tid.

Vil ha politisk makt

Nå som Weiner raser på popularitetsstigen, ser skuespiller Alec Baldwin sin mulighet til å få politisk makt i «The Big Apple».

Les også: Alec Baldwin til sykehus i hui og hast

Dette skriver nettstedet The Smoking Gun. Men før entertaineren Baldwin kan bli med i Kongressen for den politiske valgkampen i 2013, må han faktisk vurdere å registrere seg som velger i distriktet New York. Fortiden er han nemlig resistrert som velger i Suffolk distriktet, i følge nettstedet.

Skandaleombrust skuespiller

Selv er «30 Rock»-stjernen langt i fra plettfri. I en årrekke har han ligget i en bitter omsorgstvist om datteren med ekskona Kim Basinger. I tillegg er han en av flere kjente personer som for noen år tilbake bestemte seg for å fortelle om sitt alkoholmisbruk i boka «Moments of Clarity».

Les også: - Kjørte ofte rundt med en drink i hånda