KATE: Kate Hudson, Kate Winslett, Kate Middleton, Kate Moss   ja listen er lang over populære Kates i rampelyset om dagen. (Foto: Stella Pictures)
KATE: Kate Hudson, Kate Winslett, Kate Middleton, Kate Moss ja listen er lang over populære Kates i rampelyset om dagen. (Foto: Stella Pictures)

Hvem er din favoritt-Kate?

Det floererer av populære Kates i rampelyset om dagen.

Det floererer av populære Kates i rampelyset om dagen.

Kate Moss har lenge vært en av Storbritannias - for ikke å si verdens mest populære modeller.

Kate-konkurranse

Kate Moss
Kate Moss
Men det siste året har hun fått kraftig konkurranse når det kommer til popularitet i hjemlandet. En annen svært populær Kate, nemlig hertuginnen av Camebridge, stjal masse oppmerksomhet i rampelyset da kun endelig ble smidd i hymens jern med sin prins William denne våren.

Les også: Nå er Will og Kates hvetebrødsdager over

I kjølvannet av prinsebryllupet i England, hvor Kate Middleton fikk sin Prins William, har et nakenbilde av Kate Moss blitt en farsott på internett. Nemlig en kampanje gjort av undertøysmerket Agent Provocateur, med en naken Kate Moss, og påskriften « Det finnes bare en Kate i London».

Svært populært navn

Les også: Dette bildet går sin seiersgang over nettet

KATE: Kate Walsh har mange navnesøstre i Hollywood. (Foto: Mehdi Taamallah, © MT)
KATE: Kate Walsh har mange navnesøstre i Hollywood. (Foto: Mehdi Taamallah, © MT)
Ikke nok med at vi har to svært populære London-Kates. I Hollywood florerer det også av populære skuespillere med navnet Kate. Kate Winslett, Kate Hudson, Kate Walsh, Kate Bosworth - ja, listen er lang.

Les også: Kate Hudson – Jeg hater de store puppene mine

Den populære skuespilleren Kate Hudsen venter i øyeblikket sitt første barn sammen med Muse-frontmannen Matt Bellamy. Kate og Matt hadde vært sammen i ni måneder da graviditeten ble kjent, og den var visstnok ikke planlagt.

Navnesøstre

Hudson er ikke den eneste Kate som har gjort suksess som skuespiller i Hollywood. Navnesøster Winslett er en av de best-betalte filmskuespillerne i verden.

Winslett sin karriere tok for alvor av da hun spilte mot Leonardo DiCaprio i klassikeren «Titanic».