Tiger Woods er skadd og kommer ikke til å spille US Open turneringen neste helg. Det er et vondt kne og en akillesstrekk som plager ham.  (Foto: HANS DERYK/Reuters)
Tiger Woods er skadd og kommer ikke til å spille US Open turneringen neste helg. Det er et vondt kne og en akillesstrekk som plager ham. (Foto: HANS DERYK/Reuters)

Tiger Woods trekker seg fra US Open

Plages av et vondt kne og en akillesstrekk.

Tiger Woods er skadd og kommer ikke til å spille US Open-turneringen neste helg. Det er et vondt kne og en akillesstrekk som plager ham. Golfstjernen har vært plaget med disse skadene siden Masters-turneringen i april, og han sa han hadde valgt å trekke seg fra US Open for ikke å gjøre skadesituasjonen verre.

– Jeg er veldig skuffet over at jeg ikke er i stand til å spille i US Open, men nå må jeg bare lytte til de rådene jeg får fra legene mine og tenke på framtiden, sier Woods i en uttalelse på sin nettside.

– Jeg hadde i det lengste håpet at jeg kunne spille, men da kunne jeg risikere at skadesituasjonen ville blitt mye verre, og den risikoen er jeg ikke villig til å ta, legger Woods til.

Den levende golflegenden har totalt vunnet 14 majorseirer i karrieren til nå, men den forrige seieren i en så stor turnering ligger så langt tilbake som i 2008. Han har heller ikke vunnet en golfturnering på 19 måneder.

I denne perioden har han også slitt mye med privatlivet etter sexskandalene som ble rullet opp og som førte til skilsmisse fra kona Elin. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2