Irland med sjokkseier mot Italia

Keith Andrews og Simon Cox scoret målene da Irland slo fotballstormakten Italia 2-0 tirsdag.

Keith Andrews (t.v.) scoret ett av målene da Irland slo Italia 2 0 tirsdag. (Foto: Chris Radburn/Pa Photos)

Irlands aggressive spillestil gjorde det vanskelig for Italia å komme fremover på banen. Giampaolo Pazzini og Antonio Nocerino fikk hver sin halvsjanse i første omgang, men David Forde i Irland-buret tok seg av avslutningene.

I stedet var det Irland som kontret og fikk frispark etter 36 minutter. Andrews fikk en kort ball fra Stephen Hunt og hamret den inn i hjørnet fra 25 meter.

Italias landslagssjef Cesare Prandelli gjorde endringer i angrepet etter pause, men det hjalp ikke stort. På overtid gjorde innbytter Simon Cox 2-0 etter en kontring og trygget seieren. (©NTB)