«Twilight» stjernen Nikki Reed ankom MTV Movie Awards ikledd en svart Heather kjole, Jimmy Coo sko og en skinnende forlovelsesring.  (Foto: Lionel Hahn)
«Twilight» stjernen Nikki Reed ankom MTV Movie Awards ikledd en svart Heather kjole, Jimmy Coo sko og en skinnende forlovelsesring. (Foto: Lionel Hahn)

Tatoverte sin forlovedes navn på fingeren

«Twilight»-stjerne Nikki Reed forlovet seg etter tre måneder.

Amerikanske Nikki Reed (23) har tatt en tatovering for å vise sin kjærlighet til «American Idol»-stjernen Paul McDonald.

Paret ble sammen i mars, og har allerede forlovet seg. Da paret ankom den røde løperen under MTV Movie Awards søndag viste Ree frem sin nye diamantring på venstrehånden.

Tatovering

Les også: Twilight-kjekkasene klinte til på MTV Awards

Nikki Reed har i tillegg til forlovelsesringen gått til anskaffelse av en mer permanent «forlovelsesring». Hun har tatovert inn «Paul» på fingeren.
Nikki Reed har i tillegg til forlovelsesringen gått til anskaffelse av en mer permanent «forlovelsesring». Hun har tatovert inn «Paul» på fingeren.

Men ifølge dailymail har det unge paret også skaffet seg en mer permanent forlovelsesring; de har tatovert hverandres navn på fingeren.

Til tross for at paret kun har vært sammen i tre måneder er ikke Nikki Reed i tvil om at hun har tatt det rette valget.

– Han er den rette!, sa hun selvsikkert til TV-programmet «E!»

Reed er ikke redd for at hun går for fort fram.

– Jeg har aldri møtt noen som han. Han kommer fra en god familie og har et godt hjerte. Vi har den samme humoren. Jeg har aldri ledd så mye sammen med noen andre som jeg gjør med han, sier Nikki Reed til People.

– Elsker han

Til kritikken fra alle som synes stjernen går for fort fram sier hun bare:

– Jeg elsker han og jeg bryr meg ikke om hva andre mener.

Nikki Reed har rollen som vampyren Rosalie Hale i «Twilight»-filmene.

Les også:

Hete sexscener i nye Twilight

Twilight-stjerner i parterapi