carew
carew

Refser Carew for dårlig form

Mini mener landslagsspissen ikke trente godt nok før Portugal-kampen.

Se Norge - Litauen direkte på TV 2 og TV 2 Sumo tirsdag klokken 18.55

To kamper på tre dager ble for mye for John Carew - som har meldt forfall til morgendagens privatkamp mot Litauen. TV 2s fotballekspert Mini refser landslagsspissens treningsforberedelser.

Ifølge Norges Fotballforbund står spissen over morgendagens landskamp mot Litauen på grunn av "begrenset treningsgrunnlag" og at kampene kom for tett.

LES OGSÅ: Carew melder forfall grunnet «begrenset treningsgrunnlag»

Det rimer dårlig med hva John Carew sa før Portugal-kampen.

– Jeg valgte å trene selv. Løpe og kjøre egen styrketrening. Vi har alle forskjellige måter å forberede oss på. Vi har holdt på med dette lenge, så dette kan vi, sa Carew med et smil.

Se reportasje øverst i artikkelen!

– Det er ikke noen grunn til å tro at du er i dårligere form fordi du ikke har vært og trent med en norsk klubb?

– Nei, det er ikke sikkert det hadde gjort meg så mye bedre å trene med en norsk klubb, for å si det sånn, svarte Bosman-spilleren.

Carew virket tung mot Portugal, og TV 2s fotballekspert Mini mener 31-åringen ikke forberedte seg godt nok.

– Hadde jeg vært fotballspiller, så ville jeg vært på fotballtrening. Ikke gått på en gym og pumpet muskler - som jeg tror John har gjort mer av. Det er mulig han mener det er riktig. I mine øyne har han ikke gjort det riktige, sier den tidligere landslagsvingen.

LES OGSÅ: Semb: - Ikke avtalt på forhånd at Carew ikke skulle spille

– John vurdererte det til at han ville trene alene. Det er et ansvar vi legger på spillerne. De finner ut selv hvordan de best skal være forberedt til en landslagssamling. Da han kom hit, så han piggere ut enn vi hadde fryktet, sier Egil Olsen.

Men Drillo mener at Carews landslagsfremtid avhenger av at han finner en klubb der han får MYE spilletid.

– Det blir veldig spennende å følge John og se hvilken klubb han havner i. Det kan bli avgjørende for fremtiden på landslaget også, naturligvis, påpeker landslagssjefen.