Ryan Giggs og kona Stacey. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
Ryan Giggs og kona Stacey. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

– Ryan Giggs hadde en affære med brorens kone

Nå forlater broren konen.

Manchester United-spiller Ryan Giggs har måtte tåle alt annet enn skryt den siste tiden. 37-åringen ble nylig avslørt for sitt forhold til den engelske Big Brother-kjendisen Imogen Thomas. Et forhold Giggs angivelig ha betalt Thomas for å holde forholdet hemmelig. Utoskapsskandalen ble gjort kjent etter at navnet til Giggs ble ytret i det engelske parlamentet forrige måned.

Forlater konen

Rhodri Giggs (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
Rhodri Giggs (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
United-legenden fikk nok et skudd for baugen da engelsk media i helgen kunne avsløre at han har hatt et åtte år langt forhold til brorens kone Natasha. Natasha og Ryan's bror, Rhodri Giggs, giftet seg i september i fjor, men det kan nå se ut som Rhodri forlater konen.

– Jeg var med hun (Natasha) på lørdag, men jeg er ikke med henne nå, sier Rhodri til den engelske tabloidavisen The Sun.

Ifølge nære venner kommer Rhodri nå til å vise verden «den virkelige Ryan Giggs». Ryan's bror, som har en mindre glamorøs fotballkarriære i Torquay United, skal også ha fortalt venner at han og Ryan har hatt opp og nedturer, men at dette er den klart verste.

– Forholdet handlet kun om sex
Natasha skal ha møtt Ryan for sex-møter på hotell og i tomme hus. Hun sier at forholdet kun handlet om sex, men at det var vanskelig å sette en stopper på det fordi det var som en avhengighet.

– Jeg visste at det var feil. Jeg prøvde å sette en stopper for det, men mitt forhold til Ryan var som en avhengighet, sier Natasha.

– Alt han sa, gjorde jeg. Dersom han ville at jeg skulle legge alt til side for å møte han, så gjorde jeg det. Men Ryan fortalte meg aldri at han elsket meg. Det var kun sex.

– Han er en «skitten hund»
Ryan er heller ikke helt uten problemer på ekteskapsfronten. I et forsøk på å redde stumpene av ekteskapet med sin kone Stacey Cook tok Ryan privatfly fra Manchester til Spania for å møte konen og deres to barn.

Skandalen har rystet Giggs-familien. Hans tante, Joanna Wilson, er nådeløs mot Ryan som hun kaller en «skitten hund».

– Han har ingen moraler. En ting var forholdet til Imogen, men dette med konen til hans bror for Guds skyld, sier Wilson.