Carlo Ancelotti. (Foto: GERARD JULIEN/Afp)
Carlo Ancelotti. (Foto: GERARD JULIEN/Afp)

Ancelotti tar seg et friår

Den tidligere Chelsea-manageren har ikke hastverk med å finne seg en ny klubb.

Carlo Ancelotti fikk sparken i Chelsea kun timer etter sesongens siste kamp i Premier League, og de siste ukene har det vært spekulert i hvilken klubb som kom til å bli italienerens neste stoppested.

Nå avlsører Ancelotti at han planlegger et år uten en managerjobb.

– Jeg har ingen hastverk med å komme tilbake i managerstolen, sier Ancelotti til den italienske avisen La Stampa, ifølge Sky Sports.

– Jeg er ikke blitt kontaktet av noen klubb i verken England, eller Roma i Italia. Jeg har hatt en fin tid som trener i England, og nå skal jeg tilbake til London for å organisere livet mitt igjen, legger han til.

Carlo Ancelotti er blitt koblet til gamleklubben Roma, men managaren har ingen planer om å returnere til Italias hovestad.

– Bortsett fra en pause på seks måneder, har jeg jobbet som trener i ett strekk siden 1995. Nå ønsker jeg å ta ett år fri for å reise rundt å se på hvordan mine trenerkollegaer jobber, avslutter Ancelotti.

Carlo Ancelotti vant både Premier League og FA-cupen i løpet av sin første sesong på Stamford Bridge, tidligere har italieneren vunnet blant annet Mesterligaen to ganger med AC Milan.