cæsar
cæsar
Tom Sterri var til stede da 24 gutter og jenter prøvespilte for rollene som Goggen og Runa i Karl Johans gate. (Foto: Christoffer Steen)
Tom Sterri var til stede da 24 gutter og jenter prøvespilte for rollene som Goggen og Runa i Karl Johans gate. (Foto: Christoffer Steen)

Nå kan du bli «Hotel Cæsar»-stjerne

Juni Anker-Hansens barnebarn skal inn i serien.

NB! Fristen for å sende inn auditionvideo har gått ut. «Hotel Cæsar» vurderer nå de beste videoene og vil kontakte personene de er interessert i snart.

«Hotel Cæsar» er på jakt etter to nye ungdomsskuespillere – en gutt og en jente – til den populære serien.

– På «Cæsar» skal vi ha to nye ungdommer: Sol og Måne. Vi har en invitert en del mennesker til å prøvespille for oss, men vi vil at du også skal ha sjansen, sier Tom Sterri, regissør og kreativ produsent for «Hotel Cæsar».

Auditionrunden til Måne og Sol vil kun foregå på nett.

Se Tom Sterri fortelle om auditionrunden øverst i saken!

Les svarene fra nettreffet med Tom Sterri her!

Her kan du se innsendte videoer.

goggrn
goggrn
«Hotel Cæsar» vil plukke ut de beste søkerne en gang i juli, som deretter vil konkurrere mot hverandre i flere auditionrunder før den endelige avgjørelsen taes i august.

Det er ikke mulig å sende inn video privat, siden en del av denne auditionkonkurransen går nettopp ut på å vise seg frem.

Frist for å laste opp auditionvideo er fredag 15. juli.

Her er Tom Sterris beste tips til deg som vil søke!

Karakterene

Karakterene er tvillingsøsken og heter Sol (jente) og Måne (gutt). De er barna til Bitten Lillevik (Anne Kokkinn) og Albert Lunde (Sondre Krogtoft Larsen), og barnebarna til Juni Anker-Hansen (Anette Hoff) og Ragnar Lunde (Nicolay Lange-Nielsen).

Selv om karakterene skal være i 16-17-årsalderen, betyr ikke dette at du må være nøyaktig like gammel. Husk at Marte Sæteren spiller en 16-åring (Vanessa), men er i virkeligheten 22 år gammel.

Hvis du havner utenfor beskrivelsen, søker «Hotel Cæsar» etter statister hele tiden. Les mer om det her.

Har du spørsmål? Svaret finner du nok her!

Første gang siden 2009

Sist gang «Hotel Cæsar» ga folk muligheten til å prøvespille for en rolle, var i mars 2009 da de letet etter skuespillere til Goggen og Runa. 702 gutter og jenter møtte opp på åpen audition, og til slutt – etter tøffe elemineringsrunder – stakk Tarjei Westby og Marita Traaen av med seiren.

Les også: Her går «Cæsar»-drømmen i oppfyllelse

Det bør nevnes at flere av finalistene i 2009-auditionrunden fikk roller som vennene til Runa og Goggen.

Denne gangen vil auditionrunden kun foregå på nett.

Les mer om «Hotel Cæsar» her!