Spansk storseier i USA

Spania hadde ingen problemer med å slå USA i lørdagens landskamp. Santi Cazorla scoret to av målene i 4-0-seieren.

Santiago Cazorla hadde en god dag mot USA og keeper Tim Howard. (Foto: TIMOTHY A. CLARY/Afp)

Cazorla sendte de regjerende europa- og verdensmesterne i ledelsen etter 28 minutters spill i Massachusetts. Fire minutter senere gjorde Alvaro Negredo 2-0 for Spania.

Villarreal-spiss Cazorla sørget for 3-0 med sin annen scoring for kvelden like før pause.

Fernando Torres har slitt med måltørke for Chelsea, men lørdag fant han nettmaskene for Spania. Stjernespissen la på til 4-0 etter 73 minutter.

Spania hadde seks spillere fra Barcelona-laget som vant mesterligafinalen sist helg. USA manglet sin stjernespiller, Landon Donovan. (©NTB)

EM-kvaliken i altomfotball.no: Terminliste | Statistikk