Pavljutsjenko-hattrick senket Armenia

Armenia tok ledelsen borte mot Russland, men tre scoringer av Roman Pavljutsjenko sørget for at russerne holder stø kurs mot kvalifisering til fotball-EM i 2012.

Roman Pavljutsjenko (Foto: ALEXANDER DEMIANCHUK/Reuters)

Armenia kunne med seier ta seg forbi Russland i EM-kvalifiseringens gruppe B. Laget fikk en god start da midtbanemannen Marcos Pizelli satte inn 1-0 etter 25 minutter.

Men Pavljutsjenko visste råd. Bare minuttet senere hamret han ballen inn etter et innlegg fra Alexander Anjukov.

Les: England skuffet på Wembley

Og Tottenham-spissen hadde mer å vise fram i annen omgang. Etter en knapp times spill ble han spilt igjennom av Igor Semsjov og satte ballen i nettet for annen gang.

Kvarteret senere fikk Pavljutsjenko sitt tredje mål for dagen på straffe. Armenia-kaptein Sargis Hovsepyan la ned Jurij Zjirkov i eget felt, og fra 11-meteren var lørdagens russiske helt sikker. (©NTB)